AM Press Logo
Muzeul Pietrei

TOP 4 cele mai comune gafe care duc la deteriorarea telefoanelor românilor

Telefoanele au devenit un element de bază în viețile românilor. De la apeluri, la înregistrări video și mult iubita alarmă de dimineață, acestea ușurează viețile tuturor. Totuși, pe cât este de ușor de folosit, la fel de ușor se poate strica. Bineînțeles, anumite deteriorări se întâmplă în timp, iar în privința lor nu ai ce să faci. Însă, majoritatea problemelor pe care oamenii le au cu telefoanele sunt provocate chiar de ei! 

Citește în continuare pentru a afla care sunt cele mai întâlnite greșeli pe care oamenii le fac și cum le poți evita:

  • Scapă telefonul în apă

Indiferent dacă telefonul este scăpat în cadă, în vasul de toaletă sau în orice alt recipient care conține lichid, problema este la fel de gravă. Deși există pe internet sfaturi pentru remedierea situației pe care le poți pune în practică acasă, cel mai înțelept este să închizi telefonul și să îl duci la un service cât mai repede! 

 

Dacă vrei să eviți problemele provocate de contactul cu apa, nu lua niciodată cu tine telefonul în baie, bucătărie sau în orice loc unde există posibilitatea să se ude. De asemenea, nu îl plasa în apropierea paharelor cu băutură, pentru că acestea pot fi răsturnate cu ușurință.

  • Lasă telefonul în mâinile copiilor

Deși poate părea o acțiune nesemnificativă, imaginația copiilor duce adesea la telefoane stricate. Ei îl pot arunca sau îl pot pune într-o cană cu apă, din dorința de a se juca.  

 

Pentru a evita aceste probleme, nu îi înmâna copilului telefonul, nici măcar pentru a-l calma atunci când plânge. Evident, când are o anumită vârstă și consideri că este pregătit, îi poți cumpăra propriul device. 

  • Se așează pe telefon

Dacă ai reușit să nu te așezi niciodată pe telefon, te numeri printre persoanele norocoase! Foarte mulți oameni comit această greșeală care poate duce la deteriorări grave, precum un ecran spart, în special dacă se așează pe o suprafață tare. 

 

Pentru a evita problema, cel mai simplu este să nu îți pui niciodată telefonul în buzunarul din spatele pantalonilor. Cu toate acestea, dacă alegi să o faci, asigură-te că l-ai scos de acolo înainte să stai jos!

  • Scapă telefonul pe jos

Majoritatea accidentelor de acest fel nu au urmări grave, însă este îndeajuns unul singur pentru o vizită la service. Deși utilizatorii Android se pot lăuda cu faptul că device-urile lor sunt mai rezistente la șocuri, în funcție de căzătura pe care a suferit-o telefonul, poți fi nevoit să apelezi la un service pentru telefoanele Samsung pentru a repara un ecran spart sau o cameră foto deteriorată. Alege întotdeauna unul cu experiență în domeniu, precum Mobilefix.ro, pentru a fi sigur că telefonul tău este în cele mai pricepute mâini.

 

Dacă vrei să eviți posibilitatea de a-ți scăpa telefonul, folosește-l întotdeauna cu ambele mâini, mai ales atunci când tastezi. Când nu e folosit, lasă-l într-un loc sigur și evită să îl pui pe picioare atunci când stai jos. Multe persoane uită că telefonul se află acolo, iar când se ridică, acesta, inevitabil, pică. 

 

Îngrijește-ți cu atenție telefonul și îl vei putea folosi pentru cât mai mult timp și vei profita de pe urma investiției pe care ai făcut-o atunci când l-ai cumpărat. Evită greșelile de mai sus pentru a ocoli cele mai întâlnite probleme cu care se confruntă cei care au telefoane!

 

Sursa foto: shutterstock.com

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!