TOP 5 idei inspirate de tort la comandă pentru o nuntă de vis

5 idei inspirate de tort la comanda pentru o nunta de vis

Dacă 2022 este anul nunții tale, înseamnă că aproape toate detaliile sunt deja puse la punct. Însă, cele mai multe cupluri își concentrează toată atenția și energia asupra decorului sălii și a meniului, lăsând la final alegerea tortului de nuntă. Mulți sunt de părere că tortul este piesa de rezistență a petrecerii, fiind unul dintre cele mai așteptate momente ale serii.

Chiar dacă patiserii dau viață ideilor tale, tu decizi forma, greutatea, aromele și decorul. Din fericire, acum există suficiente resurse din care să te inspiri. Și pentru că este vorba despre unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta, te sfătuim să optezi pentru varianta unui tort la comandă, pentru că îți oferă libertatea de a combina culori, arome și forme după bunul tău plac.

Inspirație pentru un tort perfect

Tort cu detalii ieșite în relief

Acest model de tort este realizat prin împrumutarea unei tehnici folosite în arta sculpturii, iar acum și-a croit drum și în lumea designului de torturi. Patiserii au ocazia de a realiza forme impresionante, așa că lasă-ți imaginația să creeze decorul perfect.

Tort cu flori presate

Florile presate folosite ca elemente de design sunt în trend de câțiva ani și își păstrează popularitatea și în 2022. Un tort ornat cu flori presate este ideal pentru nunțile mai relaxate, organizate în aer liber, în stil boho. Este un model destul de versatil, ceea ce înseamnă că poate fi ales și în cazul nunților foarte sofisticate și elegante.

Mini torturi individuale

2021 a fost anul în care mini torturile individuale au fost printre cele mai populare alegeri și se pare că această modă continuă și în 2022. Deși poate fi mai dificil de aranjat și prezentat, este una dintre cele mai practice și rapide idei de a-ți servi invitații cu tort.

Tort negru

În cazul în care organizezi o nuntă ceva mai îndrăzneață, poți opta pentru un tort negru. Detaliile care vor face diferența și care vor atrage atenția sunt reprezentate de elementele de decor. Optează pentru elemente abstracte și metalice din punct de vedere cromatic (auriu, argintiu).

Tort cu citrice

Nunțile în aer liber sunt din ce în ce mai populare în România și asta pentru că acest gen de petreceri au un aer mai relaxat, unde nu ne simțim forțați de împrejurări (cum ar fi o sală foarte elegantă, spre exemplu) să respectăm anumite reguli de conduită. Pentru asemenea petreceri sunt perfecte torturile cu citrice sau orice alte fructe proaspete, deoarece completează de minune aerul fresh al nunții și decorului.

După doi ani de pandemie, care a adus cu sine o serie de reguli de respectat, anul 2022 are o semnificație de libertate sau renaștere. De aici pleacă și ideea unor petreceri de nuntă cu un aer mai relaxat, în care fiecare invitat să se simtă în largul său. Dacă ai prea multe idei din care nu știi ce să alegi ori poate nu ai inspirație, Cofetăriaarmonia.ro îți stă la dispoziție cu diverse modele de tort la comandă.

Sursă foto: freepik.com

Parteneri