Top 5 motive să te înscrii la un curs de unghii cu gel

top5motivesateinscriilauncursdeunghiicugel

Stilistul protezist are grijă ca unghiile clienților să fie îngrijite și să corespundă viziunii lor sau le pot face acestora propuneri creative când vine vorba despre modelul și decorarea unghiei. Este o profesie care scoate în evidență creativitatea, imaginația și înclinația spre arta decorării. Pe lângă asta, e o meserie foarte bine plătită și îți permite să lucrezi flexibil. După absolvirea cursului, ai opțiunea de a lucra într-un salon sau poți pune bazele propriei afaceri dacă vrei să îți programezi clienții după bunul plac.

Iată 5 motive pentru a lua în calcul un curs unghii cu gel organizat de Bravory Academy dacă vrei să îți schimbi jobul sau dacă vrei să îți transformi pasiunea într-o carieră de succes:

1. Înveți de la experți

Dacă alegi să te înscrii la un curs de unghii cu gel, ai oportunitatea de a învăța de la traineri cu experiență. Aceștia sunt gata să îți dezvăluie secretele unei manichiuri cu gel reușite, precum și să te învețe toate aspectele pe care trebuie să le cunoști dacă vrei să ai succes în această meserie.

Pasiunea și simțul artistic sunt importante, însă în egală măsură trebuie să deții cunoștințe practice și teoretice privind condițiile mediului de lucru, examinarea și modelarea unghiilor, bolile de unghii, combinarea culorilor și demontarea unghiilor cu gel. Acestea sunt doar câteva dintre aspectele acoperite în cadrul sesiunilor de curs;

2. Dobândești cele mai noi tehnici din domeniu

Experții îți vor prezenta care sunt cele mai noi tehnici din domeniu, care să îți asigure eficiența în lucru și satisfacția clienților. Este important să cunoști tendințele în materie de unghii cu gel înainte de a începe să profesezi, astfel încât cerințele clientelor să nu te surprindă;

3. Obții certificat de absolvire

Un alt motiv pentru a te înscrie la un curs intensiv de unghii cu gel este acela că obții un certificat de absolvire acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației. Acest certificat îți va permite să te angajezi sau să îți deschizi propriul salon, în funcție de dorințe. Oportunitățile de angajare sunt remarcabile mai ales prin prisma faptului că certificatul este recunoscut internațional. Deci, vei putea să lucrezi atât în țară, cât și în străinătate.

4. Poți lucra în saloane de prestigiu sau în propriul salon

După finalizarea cursului și după asimilarea tuturor informațiilor necesare pentru a păși pe piața muncii, ai ocazia să lucrezi în saloane de prestigiu, deoarece ești la curent cu cele mai moderne tehnici din domeniul unghiilor cu gel. De asemenea, este un moment bun să iei în calcul deschiderea propriei afaceri!

5. Contribui la o imagine de sine pozitivă a clienților

Nu este o surpriză faptul că unghiile pot oferi un boost de încredere în sine. Îngrijite corect, acestea au capacitatea de a face pe oricine să se simta mai bine în pielea sa. Un stilist protezist de unghii pune accent nu numai pe modelul final, care trebuie să fie pe placul clientei, ci și pe îngrjirea unghiei, respectând condiții stricte igienico-sanitare și folosind numai echipamente sterilizate.

Acestea sunt principalele motive pentru a te înscrie la un curs unghii gel dacă obiectivul tău profesional este să activezi într-un domeniu profitabil, cu cerere mare. În doar câteva săptămâni, poți obține diploma și explora alături de traineri profesioniști metodele și tehnicile care îți vor aduce succesul în cariera de stilist protezist de unghii.

Parteneri