AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Traian Băsescu: E o clasă politică incompetentă

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii lor.

”E o clasă politică incompetentă. Hai s-o luăm simplu! Ciolacu e preşedintele PSD. Comparaţi-l cu Năstase, ca şi calibru. Comparaţi-l cu Adrian Năstase! Ciucă, nea Nicu, generalul, este preşedintele liberalilor. Comparaţi-l cu Stolojan, comparaţi-l cu Stoica ca om politic, care au fost lideri liberali. (…) Stolojan. (…) Nu putem spune că Stolojan nu înţelegea ce e cu ţara asta. Crin Antonescu, un alt lider liberal care nu poate fi comparat cu Ciucă”, a afirmat Traian Băsescu, vineri seară, la Prima News, potrivit news.ro.

Băsescu este de părere că România s-a schimbat în bine, datorită atragerii de fonduri europene.

”Hai să fim cinstiţi! România s-a transformat pozitiv. Mie nu-mi place modul cum e gestionată: trai pe datorie, trai pe măriri de venituri fără creştere de productivitate, asta e altceva, dar România se schimbă. Banii care s-au băgat de la Uniunea Europeană în România îşi pun amprenta pe creşterea nivelului de dezvoltare a ţării”, a arătat Băsescu.

Fostul şef al statului a susţinut că nimeni nu poate proba că ”vreodată Statele Unite sau Moscova s-au implicat în numirea unui preşedinte în România”, ci românii aleg preşedintele folosindu-şi dreptul de vot.

”Dacă am fost preşedinte înseamnă că ştiu ce vorbesc din acest punct de vedere”, a adăugat Băsescu, în acest context.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!