Traian Berbeceanu, schimbat din funcția de prefect al Capitalei. Cine îl va înlocui

Traian Berbeceanu va fi schimbat din funcția de prefect al Capitalei. Locul său va fi luat de avocatul Alin Stoica, liderul PLUS Sector 5, informează stiripesurse.ro, potrivit b1.ro.

Decizia vine în contextul în care, totuși, liderul PLUS, Dacian Cioloș, a dat de înțeles că Berbeceanu nu va fi schimbat.

„Am văzut că domnul Traian Berbeceanu și-a luat la revedere de la funcția de prefect, după negocierile politice în care s-a stabilit unde numește prefecți fiecare partid din Coaliția de guvernare. Eu știu că e un om care nu fuge la greu, așa că nu înțeleg unde se grăbește să plece”, a scris Dacian Cioloș, pe Facebook, la începutul lunii trecute.

Distribuie prietenilor

Reacția coliderului USR-PLUS a venit după ce Berbeceanu și-a anunțat, tot pe Facebook, plecarea de la prefectură: „Am avut un mandat scurt, dar plin de provocări dintre cele mai grele, cărora nu le-aș fi făcut față fără ajutorul vostru, al bucureștenilor, în primul rând. (…) Îmi doresc ca viitorul prefect, cel care va fi nominalizat de USR – Plus, să fie unul dedicat total cetățenilor municipiului București”.