Trei români au mutilat o familie de medici din Italia: I-au tăiat urechea femeii, pentru că nu spunea unde sunt banii

 

Patru hoţi, dintre care trei români, au îngrozit Italia, după ce au năvălit în casa familiei medicului chirurg Carlo Martelli şi au supus familia la torturi inimaginabile, pentru a afla unde sunt ascunşi banii.
În cele din urmă, cei doi soţi italieni au cedat torturii sângeroase, indicându-le românilor unde ţin banii. 3400 de euro au obţinut atacatorii în urma jafului.

„Carlo Martelli, chirurg în vârstă de 69 ani și președintele asociației locale pentru persoane cu handicap Anffas, și soția lui Niva Bazzan, sunt internați acum în spital. Soțul are multiple fracturi, multe la față, de la pumnii primiți pentru a spune unde este seiful. Soției sale, bandiții i-au tăiat o ureche, pentru a indica seiful. Seif care nu există. Doctorii au făcut totul pentru a reatașa bucata de ureche tăiată, dar în zadar”, precizeaza autorităţile, potrivit RTV.NET.

Distribuie prietenilor

A fost dată o alertă naţională în urma atacului, iar poliţiştii au reuşit să-i captureze la scurt timp pe trei dintre ei, în timp ce încercau să fugă din Italia cu aceeaşi maşină folosită la jaf.

Al patrulea este dat în urmărire generală, iar Poliţia ar avea deja indicii despre locul unde s-ar putea afla.
Presa italiană a publicat numele celor trei români care au mutilat familia de italieni. Ei sunt Constantin Turlica, de 22 de ani, Ion Cosmin Turlica, de 20 de ani, și Ruset Aurel, 25 de ani. Au fost prinşi în timp ce încercau să fugă în România, după o cursă nebună între maşina lor şi maşinile poliţiei, informează presa italiană.