• Home
  • Știri
  • Trump nu va fi încătuşat când se va preda poliţiei și va pleda nevinovat (avocaţi)

Trump nu va fi încătuşat când se va preda poliţiei și va pleda nevinovat (avocaţi)

trump doi 1

Fostul preşedinte Donald Trump nu va fi încătuşat atunci când se va preda, săptămâna viitoare, la New York, pentru a răspunde acuzaţiilor penale de care este învinovăţit, a declarat vineri avocatul său, Joe Tacopina, în timp ce un alt avocat al fostului preşedinte, Susan Necheles, a spus că acesta va pleda nevinovat, relatează agenția Reuters, preluată de news.ro, potrivit g4media.ro.

Tacopina a spus că, deşi nu se aşteaptă ca Trump să fie încătuşat, probabil că i se vor lua amprentele şi va fi supus altor protocoale de rutină atunci când se va prezenta, marţi, la tribunal pentru a răspunde acuzaţiilor din rechizitoriul întocmit de un mare juriu care investighează plata unor sume de bani către vedeta porno Stormy Daniels, în timpul campaniei prezidenţiale a lui Trump din 2016, pentru ca aceasta să păstreze tăcerea în legătură cu o presupusă relaţie pe care a avut-o cu fostul preşedinte.

„Nu ştiu cum va decurge totul”, a declarat Tacopina într-un interviu. „Nu există un manual pentru a vedea cum acuzi un fost preşedinte al Statelor Unite în instanţa penală”, a adăugat el, făcând referire la o situaţie fără precedent în istoria americană.

La rândul său, Susan Necheles a refuzat să comenteze detaliile predării.

Tacopina a confirmat că Trump şi echipa sa de avocaţi au fost surprinşi de vestea punerii sub acuzare.

„Iniţial, am fost cu toţii şocaţi. Nu am crezut că vor merge cu adevărat până la capăt cu acest lucru, deoarece nu există nicio infracţiune aici”, a spus Tacopina.

Mai mult aici

Parteneri