• Home
  • Știri
  • Tudose: Mai mult de 60% dintre români doresc comasarea alegerilor

Tudose: Mai mult de 60% dintre români doresc comasarea alegerilor

mihai tudose 1 2

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, a declarat miercuri, că mai mult de 60% dintre români vor comasarea alegerilor, potrivit unei cercetări sociologice.

De asemenea, Coaliția a decis strategia comună pentru alegeri, iar la ora 16.00 va fi validată în ședințele PSD și PNL. Decizia va fi anunțată public la ora 19.00.

„Ne-am întâlnit la ora 8.00, am avut o discuție foarte serioasă, aprofundată și am convenit cu toții să mergem în fața partidelor noastre pentru a discuta principiile și un proiect important”, a precizat prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan într-o declarație comună cu Mihai Tudose, potrivit digi24.ro.

„Așteptam o cercetare sociologică despre ce doresc românii și să acționăm în acest sens. Acea cercetare a sosit azi-noapte, mai mult de 60% din români doresc comasarea alegerilor și o majoritate chiar mai mare doresc o continuitate a guvernării, stabilitate, o coerență în guvernare”, a declarat Mihai Tudose.

El a mai explicat că „lumea s-a săturat de schimbări bruște”.

O şedinţă a coaliţiei are loc, miercuri, în care liderii PSD şi PNL discută din nou subiectul comasării alegerilor, după mai multe încercări în care nu s-a ajuns la o înţelegere comună.

Parteneri