• Home
  • Articole sponsorizate
  • Urmeaza sa iti amenajezi garsoniera? Tine cont de cele 3 sfaturi care te vor ajuta sa eficientizezi fiecare spatiu!

Urmeaza sa iti amenajezi garsoniera? Tine cont de cele 3 sfaturi care te vor ajuta sa eficientizezi fiecare spatiu!

Amenajarea unei garsoniere se poate transforma intr-o adevarata provocare, mai ales cand spatiul de care dispui este unul mult prea mic. Pentru a te bucura de un real succes, trebuie sa inveti sa profiti de fiecare centimetru, iar fiecare spatiu sa aiba un scop anume. Zonele mici pot parea chiar spatioase, asta daca iti vei da seama cum sa pacalesti ansamblul vizual. In cazul in care iti doresti mai multe informatii despre acest subiect, parcurge urmatorul articol pentru a afla cum sa te bucuri de o garsoniera cat mai bine organizata!

3 sfaturi care te vor ajuta sa salvezi fiecare spatiu din garsoniera ta

  1.       Gaseste locul potrivit pentru pat

Aseaza patul direct pe perete sau perpendicular cu acesta. Avand in vedere ca nu dispui de prea mult spatiu, patul asezat in centrul camerei va da impresia de un loc mult prea inghesuit si aglomerat. Incearca sa iei in considerare chiar achizitionarea unei canapele extensibile, pentru a te putea bucura de o camera cat mai bine organizata.

Pentru suplimentarea spatiului, poti alege un pat fara cadru, lucru care va impedica obstructionarea ferestrelor, deoarece si acest capitol este extrem de important. Pentru crearea unui spatiu cat mai luminos, geamurile joaca un rol foarte important. Arunca o privire si vezi ferestrele din PVC tip termopan care te vor ajuta sa scapi de aceasta grija. Daca si tu iti doresti astfel de geamuri care nu doar ca sunt de inalta calitate si rentabile, ci ofera si o izolatie excelenta, atunci PVC este cea mai buna investitie pentru casa ta.

  1.       Alege mobilier potrivit

Alege piese de mobilier cu picioare vizibile! De ce? Mobilierul te poate ajuta in crearea iluziei de spatiu mult mai mare. Canapelele sau scaunele cu picioare vizibile ofera o senzatia de lumina si aerisire. Chiar daca pana acum nu ti-ai dat seama de acest lucru, spatiul dintre podea si mobilier te va ajuta sa beneficiezi de o incapere mult mai deschisa. Incearca sa te orientezi asupra unor piese calitative, de care sa te poti bucura multi ani de acum inainte.

  1.       Scapa de obiectele nefolositoare!

Alegerea de a locui intr-o garsoniera, in detrimentul unui apartament spatios, inseamna renuntarea la obiectele nefolositoare. Incearca sa arunci o privire si sa pastrezi doar lucrurile de care ai cu adevarat nevoie. Scapa de hainele vechi si uzate, de cartile pe care le-ai citit deja si de mobilierul mult prea mare. Poti chiar dona toate aceste lucruri unei organizatii caritabile, iar in acest fel vei aduce si zambetul pe fata unor persoane fara posibilitati materiale. In aceasta situatie, ambele parti au de castigat, tu te vei bucura de o garsoniera mult mai spatioasa, iar celelalte persoane de niste lucruri numai bune de folosit. Poti afla mai multe cu un simplu click aici.

Avand in vedere cele prezentate, in cazul in care te-ai hotarat sa iti reamenajezi garsoniera trebuie sa ai in vedere cele trei aspecte prezentate. O astfel de decizie vine la pachet cu numeroase sarcini pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a te bucura de un camin fix pe placul tau!

sursa foto: shutterstock.com

Parteneri