A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Ursula von der Leyen a primit noua propunere de comisar. Dăncilă n-a consultat nici Parlamentul, nici președintele

0 137

Viorica Dăncilă, a trimis la Bruxelles o nouă propunere de comisar european. Este vorba despre Victor Negrescu, fostul ministru pentru Afaceri Europene. Gestul a stârnit nemulțumirea președintelui Klaus Iohannis, care o avertizează că nu mai are niciun drept să facă acest lucru. Președintele ales al Comisiei Europene a primit scrisoarea de la București si a luat act de faptul că nominalizarea nu e susținută și de președintele României, a anunțat un purtător de cuvânt al Comisiei.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Preşedintele-ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis că nu poate lua în discuție propunerea, fie că este bărbat sau femeie (premierul european dorea din România un comisar-femeie) atâta vreme cât nu a fost consultat președintele țării.

„Oricare va fi noul candidat român, el sau ea trebuie să fie acceptabil de către preşedintele-ales şi trebuie să reuşească să obţină susţinerea necesară în Parlamentul European. Europa trebuie să meargă înainte”, a precizat oficialul UE, conform Mediafax.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult