AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ursula von der Leyen: Suntem atât de mândri de Klaus Iohannis, pentru conducerea României, pentru faptul că este un extraordinar european

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, l-a lăudat joi, în cadrul Congresului PPE de la Bucureşti, pe Klaus Iohannis, pentru conducerea României, pentru faptul că este un extraordinar european.

”Suntem atât de mândri de Klaus Iohannis, pentru conducerea României, pentru sprijinul pe care l-a oferit şi pentru faptul că este un extraordinar european”, a spus preşedintele Comisiei Europene, despre şeful statului, potrivit news.ro.

”Noi suntem partidul poporului, partidul oamenilor, ne pasă de ceea ce cred oamenii. Prosperitatea, securitatea, democraţia, acestea sunt lucrurile pe care oamenii şi le doresc în aceste momente dificile şi aceasta vom apăra noi la următoarele alegeri. Pot înţelege îngrijorările pe care mulţi le au vizavi de viitor, şi eu sunt preocupată”, a mai spus aceasta.

Congresul Partidului Popular European s-a încheiat joi, la Bucureşti, cu desemnarea a 400 de voturi pentru Ursula Von Der Leyen, fiind candidatul grupului politic la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene.

 

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!