• Home
  • Prima
  • USR PLUS merge mai departe cu AUR: Am lista cu cele 80 de semnături pentru depunerea moțiunii

USR PLUS merge mai departe cu AUR: Am lista cu cele 80 de semnături pentru depunerea moțiunii

mosteanu

Liderul deputaților USR PLUS și purtător de cuvânt al partidului, Ionuț Moșteanu, a declarat, vineri, că deși „sunt foarte multe lucruri care ne deosebesc sau ne despart”, USR PLUS și AUR vor merge mai departe cu depunerea unei moțiuni de cenzură.

Moșteanu spune că a trimis o propunere de text liderului AUR, George Simion. De partea cealaltă, într-o transmisiune live pe Facebook din fața grupului parlamentar USR PLUS, Simion spunea că „noi am avut inițiativa și am mers cu această moțiune de cenzură”, vorbind despre un text prezentat presei, în care miniștri USR PLUS sunt criticați dur. Acesta a dat însă de înțeles că este gata să accepte „orice text”: „Nu ne interesează un text al moțiunii. Contează să fie dat jos Cîțu”, a spus Simion, potrivit digi24.ro.

Discuțiile dintre cele două partide vor continua pentru depunerea moțiunii de cenzură și pentru a conveni asupra unui text comun.

„Am lista cu cele 80 de semnături pentru depunerea moțiunii. Am lucrat pe textul moțiunii, am trimis o propunere de text și lui George Simion”, a declarat Ionuț Moșteanu, liderul deputaților USR PLUS.

„Putem să înghițim și broaște râioase”, le-a transmis liderul AUR.
Pentru a depune o moțiune de cenzură, USR PLUS mai are nevoie de 37 de semnături, pe care ar trebui să le primească de la AUR, care are 43 de parlamentari.

Parteneri