Vă așteptăm la Muzeul Pietrei: Lansare de carte – Lucian Avramescu, concert- Alexandru Tomescu

Marți, 14 august 2018, la Muzeul Pietrei din Sângeru, va avea loc, cu începere de la orele 17,00, un concert al violonistului Alexandru Tomescu, care își va delecta melomanii cu piese din amplul repertoriu cu care a urcat pe toate marile scene ale lumii. Concertul va fi precedat de lansarea romanului Despre singurătate, ”acolo unde a fost scris”, cum spune autorul, al poetului Lucian Avramescu.

Spectacolul, oferit gratuit iubitorilor de muzică și literatură, este unic prin spațiul în care se desfășoară – între miile de pietre cioplite de țărani și adunate din toată țara de colecționarul și donatorul acestei ”minuni în piatră” care vorbește despre dăinuire și, mai cald și mai îndreptățit, despre centenarul Reîntregirii.

” Am fost întrebat insistent ce personalități vor veni, ne-a spus amfitrionul Lucian Avramescu. Toti cei care vin la acest eveniment numit de mine și de Alexandru, ”Întoarcerea acasă”, sunt personalități. Și adolescentul din Vălenii de Munte care m-a întrebat cum poate rezerva un bilet și a fost surprins să afle că nu este un spectacol cu bilete, și pensionarul din Ploiești și învățătoarea din Lădești-Vâlcea care m-a sunat de dimineață sunt PERSONALITĂȚI. Printre cei ce vor veni sunt și oameni mai cunoscuți, dar asta-i deja altă poveste. Iubirea de muzică și literatură ne face egali în fața  nemuririi prin ceea ce este frumos”.

Distribuie prietenilor

Pentru cei care doresc și alte detalii, sunați la 0244 441088.

AMPress