• Home
  • Prima
  • Lecţie cutremurătoare: „Vă rog, vreau la spital, să nu moară și mami, la fel ca tati! Am 12 ani și am COVID-19. Mami are cancer”

Lecţie cutremurătoare: „Vă rog, vreau la spital, să nu moară și mami, la fel ca tati! Am 12 ani și am COVID-19. Mami are cancer”

„Vă rog, vreau la spital, să nu moară și mami, la fel ca tati! Am 12 ani și am COVID-19. Mami are cancer”. Ariana, din Oradea, o fetiță în vârstă de 12 ani din Oradea a dat o lecție pentru întreaga țară. A insistat să meargă la spital și chiar și-a făcut singură bagajele, pentru a-și proteja mama bolnavă de cancer, care o crește singură. Tatăl copilei a murit, înainte ca ea să se nască.

Ariana a fost confirmată cu COVID-19 după întâlnirea cu o prietenă care avea coronavirus fără să fi ştiut.

Fiindcă mama ei are o afecţiune oncologică și face chimioterapie, fetiţa a insistat să fie dusă la spital, deşi mama ei voia ca ea să rămână acasă.

Ariana și mama ei sunt nedespărțite încă de la nașterea fetiței. Femeia își crește singură fiica, în urma unei tragedii în familie.

Mama Arianei: Și-a făcut singură bagajele. A vrut să se interneze, deși este asimptomatică
Femeia a povestit că probele pentru testul COVID le-au fost prelevate pe 16 iulie, iar seara au şi primit rezultatele, telefonic: în cazul ei, verdictul a fost negativ, dar nu şi în cel al fetiţei.

„Ne-a sunat (…) de la DSP. Ne-a spus că, fiind asimptomatică, fetiţa poate rămâne în izolare la domiciliu, la fel şi eu, dar că poate fi şi internată la Infecţioase, iar alegerea este a mea. M-am panicat, n-am mai putut dormi toată noaptea.

Încă de la aflarea rezultatului, Ariana a hotărât că se internează, mi-a zis că vrea s-o las la spital. Nu avea niciun semn de boală, dar ştie de pe net şi de la televizor că şi persoanele asimptomatice pot transmite virusul”, a povestit mama fetiței pentru ebihoreanul.ro, conform  a1.ro.

Parteneri