• Home
  • Prima
  • Vela: „Virusul încă nu a fost învins! Nu aruncati pe geam efortul dumneavoastră și al tuturor cetățenilor responsabili”

Vela: „Virusul încă nu a fost învins! Nu aruncati pe geam efortul dumneavoastră și al tuturor cetățenilor responsabili”

vela ministru 1

Ministrul de Interne, Marcel Vela, atrage atenţia persoanelor care se adună în grupuri mari, ignorând orice măsură de protecție, să nu pună în pericol sănătatea celor care au îndurat și respectat reguli timp de două luni, dorind oprirea și diminuarea pandemiei.

„Virusul încă nu a fost învins! (…) Nu aruncati pe geam efortul dumneavoastră și al tuturor cetățenilor responsabili, riscând o explozie de cazuri sau, mai rău, carantinarea unor zone în care locuiesc oameni nevinovați, din cauza greșelilor din următoarele zile. În cazul în care, din păcate, cineva din aceste grupuri este sau devine pozitiv în următoarea săptămână, conform anchetei epidemiologice, toți cei care ați intrat în contact cu el veți ramâne izolați la domiciliu încă 14 zile, în loc să vă bucurați cu adevărat de măsurile de relaxare din această perioadă.
Folosiți-vă energia doar pentru a face lucruri frumoase și a vă proteja sănătatea dumneavoastră, dar și pe a celor din jur”, a scris Vela, sâmbătă, pe facebook.

AMPress

Parteneri