A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Victor Ponta îl propune premier pe Raed Arafat

0 57
VIDEO: 10 SFATURI ÎN LUPTA CU PANDEMIA CORONAVIRUS

 

Preşedintele Partidului Pro România, Victor Ponta, a declarat, duminică seara, că, pe fondul pericolului apropierii coronavirusului de România, preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să renunţe la ideea anticipatelor şi să îl desemneze premier al unui guvern de tehnocraţi pe Raed Arafat.

„Este o situaţie de o gravitate fără precedent cu care nu ne-am mai întâlnit”, a declarat Ponta, la postul Antena 3, potrivit Agerpres.


APRECIAZA ARTICOLUL !

El a adăugat că în România ar putea avea loc în perioada următoarelor săptămâni „un dezastru” în condiţiile în care e foarte posibil să apară focare de coronavirus, iar ţara nu are un guvern stabil.

Potrivit liderului Pro România, premierul interimar şi desemnat Ludovic Orban, dar şi ministrul interimar al Sănătăţii, Victor Costache, nu au experienţa necesară pentru a gestiona prevenirea răspândirii coronavirusului în ţară.

Totodată, Ponta a spus că premierul desemnat Ludovic Orban este „un bufon” şi a reiterat că el şi parlamentarii Pro România nu vor participa luni, în Parlament, la şedinţa privind învestirea guvernului Orban II.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More