Victor Rebengiuc vine iar cu un sul de hârtie igienică: ”Vreau să știu și eu cum și-a făcut domnul Dragnea moșia aia pe care o are în Alexandria, vreau să știu cum are el păduri cu vânat, lacuri cu pești”…

 

Victor Rebengiuc , unul dintre actorii generației de aur,  tot mai puțini din păcate, nu e lămurit cum e cu marile averi ale politicienilor. Invitat la emisiunea „În fața ta”, de la DIGI24, actorul și profesorul de actorie a spus:

„ Nu pot să-mi explic în niciun fel treaba asta. Aștept explicații! Vreau să știu și eu cum și-a făcut domnul Dragnea moșia aia pe care o are în Alexandria, vreau să știu cum are el păduri cu vânat, lacuri cu pești, cum are hoteluri, cum are fel de fel… De unde le-a făcut? Și nu numai el, dar el pare acum personalitatea cea mai importantă a țării și care veghează asupra viitorului ei, cu grijă, cu dragoste… Mă întreb și eu! Nu știu. Trebuie să existe o posibilitate, poate nu foarte legală, dar există. Există mari bogătaşi în România. Este poate una din puţinele ţări din lume care are mari bogătaşi proveniţi nu din economie şi industrie, ci din politică. Politica se plăteşte bine în România. Fiecare trebuie să deconteze, să spună ce a făcut. La mine tot ce am câştigat e uşor de verificat…Mărirea asta de salarii, tare mă tem că e un fel de abatere a atenției: ia banii ăștia, ești mulțumit! Și între timp să lucrăm, să demolăm justiție, demolăm tot, scoatem oameni capabili din justiție, ca să nu mai fie pedeapsă pentru noi, să fie Parlamentul singurul for care conduce și în care s-au adunat cei care știu să se îmbogățească”, a spus, vizibil revoltat, Victor Rebengiuc.

Distribuie prietenilor

În zilele de după Revoluție, același Rebengiuc a intrat în studioul TVR, în direct, și a trântit pe masă un sul de hârtie igienică, cerându-le politicienilor, care erau aceiași cu cei dinainte, să se șteargă mai întâi la gură înainte de a vorbi.

C. Zamfir, AMPress