Vladimir Draghia, câștigătorul Exatlon, recidivează în generozitate. A dat banii câștigați copiilor bolnavi de cancer

 

Vladimir Draghia, câștigătorul Exatlon Romania, și-a donat suma de 100 000 euro, taberei de copii suferinzi de cancer MagiCAMP. Desi exista carcotasi care spun ca totul a fost doar o manipulare pentru ca publicul sa voteze, exista dovezi care atesta faptul ca Vladimir Draghia a donat si in trecut sume importante de bani castigate in urma show-urilor televizate la care a participat de-a lungul timpului.
In 2015, Vladimir Draghia a castigat show-ul Tv „Spalsh vedete la apa”, iar marele premiu in valoare de 30.000 de euro a fost donat de Vladimir surorilor Marina si Andreea Sandu, doua mici campioane la sarituri in apa care isi doresc sa faca performanta.
Vladimir a castigat si marele premiu la show-ul TV „Serifi de Romania”, donand si atunci banii castigati.
„Si pentru cei ce nu cred ca Vladimir va dona toti banii, aflati ca atunci cand a castigat «Serifi de Romania» a dat toti banii! El nu a facut public asta atunci, dar Teo a descoperit si a venit cu acte într-o emisiune în care l-a invitat pe Vladimir care într-un final a recunoscut! Deci asta e Vladimir!”, a scris un sustinator al Faimosului pe internet.
Vladimir Draghia are un suflet urias, iar aseara a demonstrat inca o data ca merita sa fie castigatorul Exatlon Romania.
Vladimir Draghia a stat patru luni departe de fetele lui superbe ca sa aduca zambete pe fata copiilor bolnavi de la MagiCAMP, scrie StirileKanald.ro