• Home
  • Știri
  • Zelenski: Recunoaşterea Rusiei ca stat terorist este necesară nu ca un gest politic, ci ca o apărare eficientă a lumii libere

Zelenski: Recunoaşterea Rusiei ca stat terorist este necesară nu ca un gest politic, ci ca o apărare eficientă a lumii libere

zelenski 1 2

Recunoaşterea Rusiei ca stat terorist nu trebuie să fie un gest politic, ci trebuie făcută ca apărare eficientă a lumii libere, a afirmat, sâmbătă, preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

„Recunoaşterea legală formală a Rusiei ca stat terorist, în special recunoaşterea de către Departamentul de Stat al Statelor Unite, este necesară nu ca un gest politic, ci ca o apărare eficientă a lumii libere. Această decizie va îngreuna în mod automat existenţa statului terorist şi va întrerupe automat diverse legături politice şi de afaceri pe care Rusia le-ar menţine altfel.

Şi toate acestea se vor întâmpla sută la sută. Va trebui făcută – este doar o chestiune de timp şi de format de luare a acestei decizii. Şi cu cât se va întâmpla mai devreme, cu atât mai puţin rău va avea timp de făcut Rusia”, a spus Zelenski, în discursul adresat naţiunii, potrivit news.ro.

Parteneri