• Home
  • Știri
  • Zelenski, refuzat pentru al doilea an la rând de Academia Americană de Film în încercarea sa de a ține un discurs la premiile Oscar

Zelenski, refuzat pentru al doilea an la rând de Academia Americană de Film în încercarea sa de a ține un discurs la premiile Oscar

zelenski 3

Cererea președintelui ucrainean Volodimir Zelenski de a ține un discurs la premiile Oscar din 2023 a fost refuzată pentru al doilea an consecutiv, relatează The Guardian, citând Variety, potrivit hotnews.ro.

Conform Variety, Zelenski spera să poată ține un discurs la gala de duminică, ca urmare a aparițiilor la premiile Grammy, Globurile de Aur și Cannes, dar cererea a fost respinsă.
Anul trecut, Sean Penn i-a oferit lui Zelenski unul dintre cele două Oscaruri, după ce inițial amenința că își va distruge statuetele dacă Zelenski nu este lăsat să țină un discurs la gală.

Actorul a spus că Zelenski va putea să îi dea înapoi statueta după ce Ucraina va fi câștigat războiul împotriva Rusiei.

De altfel, Sean Penn a spus că SUA trebuie să accepte „un nivel de rușine” pentru că nu a furnizat Ucrainei mai repede arme, într-un discurs la premiera documentarului său despre președintele Volodimir Zelenski, Superpower.

Anul trecut, presa a relatat că producătorul executiv al Oscarurilor, Will Packer, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la a-i permite lui Zelenski să țină un discurs, deoarece toți cei afectați de conflict sunt albi și tragediile anterioare care au implicat oameni de culoare nu au primit aceeași atenție. Ceremonia a inclus în schimb un moment de reculegere.

Parteneri