• Home
  • Prima
  • Astăzi e ”Ziua cea mai norocoasă din 2019”. Ea vine cu schimbări, fiecare semn zodiacal în parte va fi afectat. Ce se va întâmpla?

Astăzi e ”Ziua cea mai norocoasă din 2019”. Ea vine cu schimbări, fiecare semn zodiacal în parte va fi afectat. Ce se va întâmpla?

oana hanganu 1

Horoscop Oana Hanganu: Astăzi este ziua cea mai norocoasă din 2019! Ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte?

Potrivit astrologului Oana Hanganu, 27 decembrie este cea mai norocoasă zi din an. Jupiter și Soarele acționează în echipă și aduc, pentru fiecare zodie, șanse nesperate, soluții miraculoase, noroc neașteptat.

Din 3 decembrie, Jupiter se află în Capricorn, unde va rămâne timp de un an și va ”îndulci” efectele pe care le are prezența lui Saturn, lordul karmei, în aceeași zodie.

Din 22 decembrie, până în 22 ianuarie, în Capricorn se va afla și Soarele, un alt ”aliat astral” care îi ajută pe nativii fiecărui semn zodiacal să își transforme dorințele în realitate.

Ziua de 27 decembrie este una specială pentru că, atunci, Soarele și Jupiter formează o așa-numită ”conjuncție”, un aspect astrologic extraordinar, care amplifică forța fiecăreia dintre planetele implicate (în astrologie, și Soarele este denumit ”planetă”).

În cercul zodiacal, fiecărei zodii îi este ”repartizat” un segment de 30 de grade, iar fiecare grad este împărțit în minute și secunde.

În 27 decembrie, Soarele și planeta Jupiter ajung în același punct din semnul Capricornului, corespunzător gradului 4, formând ”conjuncția” amintită.

Iată ce aduce 27 decembrie, cea mai noroccoasă zi din an, pentru fiecare zodie:
BERBEC

Când toată lumea petrece și se distrează, Berbecii se gândesc la carieră. Sau așa ar trebui să facă, mai ales în preajma zilei de 27 decembrie. ”Conjuncția” dintre Soare și Marele Benefic Jupiter are loc în sectorul Carierei din astrograma lor și asta înseamnă fie vești bune legate de o promovare, fie o primă consistentă, fie un job mai bun. Dar, la fel de bine, s-ar putea ca acum să apară o oportunitate nesperată care să îi îndrepte pe nativii Berbec spre un nou domeniu de activitate sau spre o nouă profesie. Schimbările făcute acum vor avea un impact deosebit în viața lor.

TAUR

Taurii care visează la vacanța perfectă au șanse mari ca, în jurul datei de 27 decembrie, să își vadă visul cu ochii, pentru că Soarele și Jupiter vor acționa, în tandem, în ”casa a 9-a” din astrograma lor. Iar aceasta se referă la călătorii în străinătate, dar și la relații cu persoane din alte țări, așa că mulți nativi pot primi, acum, vești sau daruri de la cineva drag de departe. De asemenea, conjuncția dintre Soare și Jupiter le poate aduce rezolvări miraculoase nativilor Taur care au probleme juridice sau administrative. Acum pot fi mai rapid rezolvate probleme legate de acte, călătorii, studii sau examene.

GEMENI

Ziua de 27 decembrie le poate aduce multor Gemeni cadouri valoroase, vești excelente legate de veniturile partenerului de viață sau de profitul unei afaceri. Vești foarte bune pot primi și Gemenii care ”au aplicat” pentru un credit sau pentru o bursă. Iar cei care vor semna contracte în această perioadă se vor convinge, peste nu mult timp, că au fost inspirați. Dar, în cazul Gemenilor, conjuncția dintre Soare și Jupiter va avea impact și în viața personală: mai multă pasiune în cuplu sau cuceriri, distracție și aventuri pentru nativii singuri. Și, revenind la ”finanțe”: astrele anunță și câștig la loto, premii, comisioane.

RAC

Pentru Racii singuri, ziua de 27 decembrie poate fi una de neuitat: își pot întâlni sufletul-pereche! Pentru cei care au, deja, o relație, 27 decembrie poate fi o zi a marilor împliniri, a schimbărilor pozitive sau, în unele cazuri, o zi a iertării și a unui nou început.

Și parteneriatele de afaceri sau relațiile cu șefii și colegii sunt, acum, ”sub o stea norocoasă”. Iar cei care încep, chiar acum, la sfârșit de an, un nou proiect, vor avea noroc și vor culege roadele în prima parte a lui 2020.

LEU

Ziua de 27 decembrie le aduce vești excelente Leilor interesați de schimbări în plan profesional. Aceștia își pot găsi un job mai bine plătit sau își pot extinde o afacere personală. Cei care au nevoie de mai mulți angajați, găsesc acum ”omul potrivit” pentru fiecare departament sau găsesc noi resurse financiare pentru perfecționarea echipei alături de care lucrează de mai mult timp. În același timp, în jurul datei de 27 decembrie, mulți Lei iau decizii inspirate legate de stilul de viață sau, în cazul unor probleme de sănătate, au șansa de a întâlni medici foarte buni.

FECIOARĂ

O zi excelentă, plină de optimism, afecțiune și ”energie pozitivă” pentru Fecioarele care au copii! La fel și pentru nativii care își doresc să devină părinți! Frumoasă va fi ziua și pentru Fecioarele îndrăgostite! Cât despre Fecioarele singure, acestea ar trebui să iasă din casă și să onoreze invitațiile primite. S-ar putea ca, prin intermediul unei rude, să cunoască o persoană deosebită, care le va câștiga încrederea și care ar putea fi marea lor iubire. Toate acestea pentru că în 27 decembrie, Soarele și planeta Norocului, Jupiter, vor acționa ”în echipă” în ”casa Iubirii și a Copiilor” din astrograma generală a zodiei Fecioară.

Citește mai mult pe Doctorulzilei.ro

Parteneri