• Home
  • Fapt divers
  • 12 decembrie 2022. Semnificația spirituală a PORTALULUI 12.12

12 decembrie 2022. Semnificația spirituală a PORTALULUI 12.12

12 dec

Pasionații de numerologie știu cât de importantă este ziua de 12 decembrie. 12 este un număr foarte puternic în numerologie. El reprezintă întregul, completul. Sunt 12 luni în an, sunt 12 semne zodiacale. Ajungem la finalul unui ciclu de 12 și o luăm de la capăt. Așadar, suntem în 12-a zi, din a 12-a luna a anului. Ceea ce face că energia zilei să devină și mai puternică.

Portalul 12.12 numerologie

12.12 este un portal care deschide starea de conștientă. 12.12 are o vibrație puternică, ce ne împinge să evoluăm. Această dată este o combinație între puternică cifra 1, numărul independenței și al individualității, și cifra 2, care poartă energia dorinței de parteneriat, conectare și unitate. În timp ce 1 aduce înțelegerea spiritului sinelui și a independenței, numărul 2 se concentraza pe nevoia de a fi înconjurat de alte persoane. În timp ce 12.12 semnifică armonizarea energiilor yin și yang, masculine și feminine.
În numerologie, 12.12 oferă energia schimbării, mai ales în relații. Chiar și cei mai încăpățânați intră sub puternică influență a acestor energii transformationale puternice.
Acest portal deschide calea spre trezirea spirituală de care are nevoie sufletul nostru. Ne ajută să ne pregătim pentru anul care vine și să îl lăsăm în urmă pe cel care acum se termină. De asemenea, conexiunea cu energia divină este mult mai puternică în aceste momente.

12.12.2022 in astrologie
Soarele în Săgetător și-ți dă capacitatea de a înțelege o perspectivă largă și de a vedea totul dintr-un punct de vedere complex. Previziunea și capacitatea de a vizualiza imaginea de ansamblu fac ca lucrurile să funcționeze bine pentru tine de cele mai multe ori. Gândind întotdeauna în termeni abstracți largi, de obicei întâmpini probleme în a te concentra asupra detaliilor care apar.

Luna este în Leu și dă aer de încredere și dorință de a conduce. Încrezător în sine, vesel și optimist, viziunea ta emoțională asupra vieții este pozitivă și optimistă. În Leu, emoțiile sunt lipsite de griji și, adesea, în căutarea plăcerii. Autosuficient și autonom, te implici profund și emoțional în tot ceea ce faci. Această Lună în Leu accentuează cu siguranță personalitatea și provoacă o tendință spre afișare în public.

Mercur este în Capricorn și aduce o minte clară, uneori rigidă și îngustă, dar întotdeauna precaută și plină de resurse. Gândirea ta este metodică și atentă. Știi cum să faci lucrurile pe rând, fiecare fapt bazându-se pe gândul care a fost înainte. Discursul este organizat și urmează un model logic și ordonat, sugerând să îți folosești cu atenție cuvintele înainte să le rostești.

Repetitia 12.12 este un semn ca lucrurile bune sunt pe cale sa se petreaca. Numarul 12 simbolizeaza ca poti avea incredere, dar trebuie sa fii atent la propriile ganduri pentru ca sunt foarte puternice. Aceasta repetitie este un mesaj ca lucrurile pe care le gandim se manifesta in realitate. Trebuie sa ramai concentrat pe ceea ce vrei.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri