13 tipuri de îmbrățișări și semnificația acestora

imbratisare

In unele momente, simțim că avem nevoie de o îmbrățișare. Insă știați ce însemnătate are ea?

Îmbrățișarea caldă a ursului
Primul tip de îmbrățișare regăsit este îmbrățișarea caldă a ursului, care deseori este văzută ca fiind o îmbrățișare pentru prieteni și este genul de îmbrățișare strânsă, oferită deseori persoane pe care nu ai mai văzut-o de ceva vreme.
Această îmbrățișare poate să fie oferită și de către sora sau bunica ta, de fiecare dată când vă întâlniți. Sunt genul de îmbrățișări care îți oferă fericire și mulțumire pe interior, și deține nenumărate emoții în spatele lor.

Îmbrățișarea „din spate”
Aceste îmbrățișare sunt cele mai fugitive venite din partea persoanelor care își doresc să te surprindă plăcut, care îți oferă o îmbrățișare venind din spatele tău și te cuprind strâns, din dorința de a te face să te simți cu adevărat iubită. Aceste îmbrățișări sunt venite de obicei din partea celor apropiați, astfel încât își doresc să-ți ofere o îmbrățișare grijulie și în niciun caz nu sunt destinate străinilor, fiind considerate total nepotrivite.
În momentul în care este o ofertă din partea partenerului, această îmbrățișare este deosebit de afectuoasă, venită în special momentul în care ai făcut ceva frumos pentru cei din jur și aceștia sunt recunoscători sau le-a fost dor de tine și sunt încântați să te vadă.

Îmbrățișarea „din lateral”
O altă îmbrățișare este și cea venită din lateral, deseori regăsită în cuplu sau între membrii familiei și prieteni, atunci când împărtășesc un moment emoționant și își doresc să își afișeze susținerea pentru persoana pe care o îmbrățișează, aceasta fiind fericită.

Este un tip de îmbrățișare autentică și plină de sens și este mult mai mult decât o îmbrățișare rapidă obișnuită oferită între prieteni.

Îmbrățișarea politicoasă
Există și îmbrățișarea politicoasă, oferită deseori colegilor sau cunoștințelor, venită din lateral folosind un singur braț, fiind reprezentată de un contact parțial între cele 2 persoane care iau parte la îmbrățișare. Este o îmbrățișare oarecum stângace și care poate crea un anumit disconfort, iar momentul în care primiți această învățare sau oferiți, poate reprezenta o anumită problemă regăsită în relație, indiferent de ce natură este ea.

Îmbrățișarea unilaterală
Poate exista și îmbrățișarea unilaterală, făcută în momentul în care o persoană oferă o îmbrățișare, iar cealaltă nu. se pare că respectiva persoană nu se simte la fel de afectuoasă față de tine, așa cum te simți tu față de ea, iar în momentul în care apare lipsa reciprocității, poate apărea totodată un indicator clar al faptului că persoana respectivă nu este la fel de interesată ca tine și îl poți lua ca un semn de avertizare.

Îmbrățișarea intimă
Bineînțeles că atunci când vine vorba despre două persoane îndrăgostite, regăsim și îmbrățișarea intimă, cea care are loc în momentul în care îmbrățișăm strâns tot corpul, timp în care avem și contact vizual direct, fiind un fel de îmbrățișare ridicată la un alt nivel, devenind mai mult decât o simplă atingere.
În momentul în care primești această îmbrățișare, înseamnă că ești cu adevărat specială pentru respectiva persoană, iar dacă sentimentul este reciproc, cu siguranță ar trebui să discutați.

Îmbrățișarea „mâna în jurul taliei”
Bineînțeles că recunoaștem și îmbrățișarea în care mâinile se află în jurul taliei noastre, venită de obicei din partea unei persoane care nu și-a mărturisit încă sentimentele pe care le are pentru tine, însă totodată îl va ajuta să le dezvăluie.

Și această îmbrățișare este destul de intimă ca cea precedentă, și este făcută doar între persoanele care sunt atrase unele de altele și își doresc să petreacă mai mult timp împreună. Și cu siguranță există o chimie între voi dacă se va ajunge la o astfel de îmbrățișare.

Îmbrățișarea apropiată
Un alt tip de îmbrățișare este și cea mai apropiată, din toate punctele de vedere, în momentul în care femeia sare în brațele bărbatului, fiind o îmbrățișare făcută doar în acest caz, între partenerii dintr-un cuplu, dat fiind faptul că este reprezentată de o strângere blândă dar afectuoasă între parteneri. În momentul în care această îmbrățișare se repetă între voi. Cu siguranță aveți o legătură mai strânsă decât credeați și sentimente de lungă durată. Confortul este unul reciproc între voi prin intermediul acestor îmbrățișări.

Îmbrățișarea rapidă
Există și îmbrățișarea rapidă, care poate să fie destul de incomodă și nedorită, în momentul în care ambele persoane se iau în brațe reciproc însă destul de rapid, ca și cum nimic nu s-a întâmplat între ei. această îmbrățișare poate semnifica deseori sentimente, însă este o îmbrățișare destul de incomodă în acel moment, dat fiind faptul că este făcută în mod rapid și obișnuit. Deseori regăsim această îmbrățișare la partenerii dintr-o relație care se află la început sau între frați.

Continuarea pe kfetele.ro

Parteneri