CEL MAI EFICIENT MOD DE A CURATA CUPTORUL ARAGAZULUI. ÎNVAȚĂ O REȚETĂ EXCEPȚIONALĂ

Cu ajutorul acestui articol vrem sa va invatam un truc simplu pentru curatarea cuptorului dumneavoastra.Este floare la ureche.In acest fel veti reusi sa curatati cuptorul mult mai rapid. Bicarbonatul de sodiu va face toata treaba,iar cuptorul va fi stralucitor. Toate ingredientele necesare acestui “truc” sunt naturale,astfel veti putea sa evitati toate produsele chimice de la magazine. Curatarea cuptorului se va face in doua etape:

Iata ce aveti nevoie pentru prepararea acestui detergent natural:
-sticla cu pulverizator
-apa
-un bol
-o carpa
-otet
-bicarbonat de sodiu
Se combina cateva linguri de bicarbonat de sodiu cu apa intr-un bol. Ar trebui sa obtineti o pasta pe care sa o raspanditi pe toata suprafata cuptorului. Scoate grilajul si raspanditi pasta pe partea interioara a cuptorului. Lasati-o sa stea pe tot parcursul noptii. A doua zi luati o carpa umeda si curata si curatati pasta de bicarbonat de pe cuptor. In sticla cu pulverizator adaugati otet si pulverizati urmele ramase de bicarbonat.
Curatati cu o carpa si puneti grilajul inapoi in cuptor. In cele din urma,inchideti cuptorul si porniti-l la o temperatura joasa si lasati sa se usuce timp de 20 de minute.
Faceti un alt amestec de bicarbonat si aplicati pe fereastra cuptorului.Lasati sa actioneze timp de 30 de minute. La final stergeti cu o carpa curata. Bicarbonatul poate fi privit ca un miracol de zi cu zi,deoarece are o lista lunga de intrebuintari.Este un ingredient pur,care functioneaza ca un agent de curatare,datorita proprietatilor sale alcaline usoare.Cand se amesteca apa cu bicarbonatul indeparteaza in mod eficient murdaria si urmele de grasime. Puteti turna din acest amestec pe un burete umed pentru a indeparta murdaria.Bicarbonatul poate fi folosit pentru curatarea sticlei,cromului,otelului,emailului si plasticului. Otetul este si el un ingredient de curatare uimitor.deoarece este ecologic,natural si ieftin. Puteti sa-l utilizati pentru a elimina mirosurile din baie,bucatarie,elimina petele si scurgerile,curata ferestrele si lista poate continua.
Sursa: myilifestyle.com
Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau