• Home
  • Prima
  • Vâlcov vrea să plece din țară. El a scăpat de controlul judiciar dispus de procurori

Vâlcov vrea să plece din țară. El a scăpat de controlul judiciar dispus de procurori

valcov

Darius Vâlcov scapă de controlul judiciar, dispus de procurorii DIICOT. Decizia magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti este definitivă
Fostul consilier al premierului Viorica Dancilă, Darius Vâlcov, vrea să plece din țară. Ar fi trebuit chiar astăzi să ajungă în Elveția, însă, în urmă cu câteva zile, procurorii DIICOT i-au interzis să părăsească orașul de domiciliu, Slatina. El a contestat decizia la Curtea de Apel București.

Magistrații Curții de Apel București au admis contestația lui Darius Vâlcov și au revocat măsura controlului judiciar dispus de DIICOT în dosarul deschis după ce acesta a publicat pe Facebook protocolul SRI-Parchetul General. Decizia este definitivă.

Darius Vâlcov nu a dorit să facă declarații la ieșirea din sala de judecată. Avocatul său a fost cel care a povestit că măsura impusă de procurorii DIICOT, aceea de a nu părăsi Slatina, l-a împiedicat pe clientul său să își onoreze atribuțiile de serviciu, el având un contract cu o firmă privată din București. Însă cea mai mare supărare a lui a fost că nu a putut să își ducă fiica în tabară, în Elveția.

În total, Darius Vâlcov este cercetat în patru dosare penale. Intr-unul din ele a și fost condamnat la opt ani de închisoare, însă în primă instanță.

Activitatea infracțională pentru care este judecat datează din perioada când era primar al Slatinei. Tot de atunci datează descoperirea ”tablourilor ascunse în cavouri”.

Sursa Stiri.tvr.ro

Parteneri