A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Doliu. A plecat dintre noi un tânăr și valoros actor

0 422

Obișnuiți cu diapariția generației de aur, am uitat să privim și spre scena rărită a generației tinere. Actorul Marian Rădulescu, admirat în rolurile de la Teatrul Excelsior, nu mai este printre noi. Teatrul unde a urcat de atâtea ori pe scenă ne dă vestea printr-un comunicat.

„Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la cele veşnice a celui care a fost Marian Rădulescu, actor al Teatrului Excelsior. A plecat fulgerător dintre noi, lăsând în urmă nedumerire şi durere. A fost un actor devotat Teatrului Excelsior şi un coleg apropiat şi generos pentru întreaga echipă a teatrului. (…) Înmormântarea va avea loc marţi, 9 iulie, la Moreni. Teatrul Excelsior îşi exprimă profundul regret şi transmite condoleanţe familiei îndoliate”t.

Marian Rădulescu a pierit la doar 41 de ani. Nici teatrul și nici familie nu ne spun cauzele acestei dispariții timpurii. A jucat și multe roluri în piesele pentru copii, spetatori care l-au iubit mult. Fie-i nesfârșirea ușoară!

AMPress

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More