• Home
  • Prima
  • Din nou formidabilă, Simona Helep joacă semifinala la Wimbledon. Cui i-a spus ”Să dea Dumnezeu!”

Din nou formidabilă, Simona Helep joacă semifinala la Wimbledon. Cui i-a spus ”Să dea Dumnezeu!”

simona pe iarba 1

Din nou formidabilă, Simona Halep este în semifinale la Wimbledon. Românca, locul 7 WTA, și-a egalat cea mai bună performanță din carieră la Wimbledon. În 2014, se oprea în penultimul act, în fața lui Eugenie Bouchard, scor 6-7, 2-6, fiind și accidentată la gleznă. Ieri, Simona a învins-o în sferturi pe chinezoaica Shuai Zhang, locul 50 WTA, scor 7-6, 6-1.

Anul acesta, Simona Halep a ajuns în semifinale la Wimbledon după un meci în care a revenit în primul set de la 1-4, jucat împotriva unei jucătoare care o învinsese în precedentele două întâlniri.

„Mă așteptam ca Shuai să joace atât de bine. M-a învins în ultimele două meciuri pe care le-am disputat. Am fost puțin nervoasă, stresată înainte de meci. Știam că va lovi puternic, mai ales că mingea ei nu sare deloc, e greu de returnat. Am continuat să lupt. Am știut că trebuie să fiu sută la sută pentru fiecare minge, pentru că astfel îi puteam rupe ritmul. Lucru care s-a întâmplat în al doilea set”, a explicat Simona la conferința de presă de după meci.
Tot atunci a mărturisit că iubește iarba, adăugând că spune asta în premieră. De altfel, sportiva are și o postare pe Twitter, cu același mesaj: „Iarbă, cred că te iubesc!”

Simona Halep a dezvăluit și ce dialog a purtat cu Shuai Zhang la fileu, la finalul meciului, când cele două sportive s-au îmbrățișat, au vorbit și au râs: „La final, la fileu, m-a felicitat . Noi ne înţelegem foarte bine. În afara terenului, suntem foarte ok. Mi-a spus că speră să câştig turneul. I-am mulţumit şi i-am răspuns – Să dea Dumnezeu.”

Mai mult pe Stiri.tvr.ro

Parteneri