2019 vine cu NOROC şi BELŞUG pentru fiecare ZODIE!

 

Atunci când Soarele, Luna sau oricare planetă din sistemul solar se mută dintr-un semn zodiacal în altul, este un aspect important pentru noi, iar orice semnifică acea planetă şi acel semn zodiacal determina ce tip de noi influenţe ne vor impacta.

Orice progres este unul benefic sub Jupiter în Săgetător, dar să nu te amăgeşţi cu idei sau iluzii false în numele acestei idei! Imaginea mare de ansamblu a ceea ce vrei să fie viaţă ta îţi este mai clară că oricând, dar detaliile pot fi cu uşurinţă omise !

Distribuie prietenilor

BERBEC
Jupiter în Săgetător îţi trimite tone de vibraţii bune în calea ta în 2019. Ori de câte ori are loc o acţiune planetară în semnul tău frate, de foc, Săgetător, tu te simţi destul de puternic – deci norocul şi averea pentru care este cunoscut Jupiter se îndreaptă curând şi spre ţine.
În harta ta, Jupiter în 2019 activează casă a 9 an, care este locul preferat al lui Jupiter ! Dacăte-ai gândit să îţi reîntorci atenţia spre studii, să urmezi cursuri în plus, să înveţi mai mult orice nou, 2019 este anul potrivit.
Dacă ai planuri de călătorie, aşteaptă-te să ai o experienţă spectaculoasă şi cu potenţial de schimbare de viaţă. Dacă nu, fă-ţi planuri. Chiar dacă nu poţi pleca în străînătate, oportunitatea se poate prezenţa în faţă ta la un cost redus. Oamenii întâlniţi în acest an în timp de călătoreşti sau care sunt din locuri diferite de tine vor avea multe să te înveţe şi să aibă impact de durata asupra credinţelor tale.

TAUR
2019 are potenţialul de a fi cel mai bun an din ultimii 13 ani pentru creşterea financiară. Această nu vine dintr-o acţiune directă a ta, însă poate veni pentru că finanţele partenerului pot creşte dramatic sau o moştenire sau altă formă de bani poate veni pe calea ta.
În plus, partea din harta activată la ţine de Jupiter în Săgetător este asociată cu sexul, metafizicul şi alte teme tabu. Viaţă sexuală se poate îmbunătăţi dramatic la rândul sau.
Toate acestea se întâmplă din pricina creşterii masive a subconştientului care se întâmplă înharta ta adusă de Jupiter în Săgetător – la început ar putea să nu fie în mod particular evident, dar până se termină 2019, aspectele interne emoţionale şi problemele psihologice se vor vindecă foarte repede graţie lui Jupiter, iar calitatea vieţîi tale şi starea de bine în general vor fila cote ridicate.

GEMENI
Jupiter se va află în 2019 în semnul tău opus ! Când asta se întâmplă cu orice planetă, de regulă crează o stare de dezechilibru fie că te simţi copleşit sau lipsit de putere de energia acelei planete.
Însă cu Jupiter, planetă creşterii şi abundenţei, te vei simţi bombardat, dar de noroc ! Aceastăparte a hărţii tale impactată de Jupiter în Săgetător este despre relaţiile unu-la-unu, deci relaţiile tale cu partenerul romantic, cei mai buni prieteni şi colegii de muncă vor fi principalasursă de cunoaştere şi împlinire în acest an.
Relaţiile începute în acest an sunt sănătoase şi de lungă durata pentru semnul tău, iar dacă tevei căsători, Jupiter îţi da binecuvântarea să ! Întrucât Jupiter şi Săgetătorul sunt ambii despre călătorii, ai putea să cunoşţi pe cineva într-o ţară străînă. Aceste conexiuni au o semnificaţiede lungă durata, iar aceste persoane noi intrate în viaţă ta ar putea să îţi fie viitori foarte buni prieteni sau soţ/soţie !

Continuarea pe kfetele.ro