2020, un an special, începutul unei noi ere astrologice!

A trecut mult timp de cand asemenea tranzite planetare rare au avut loc intr-un singur an! Exista evenimente astrologice uriase, de mare impact, ce se vor intampla in anul celebru 2020 care vor aduce oportunitati, schimbari, treziri spirituale, reasezari de destine sau confirmari ca suntem pe drumul bun, de la caz la caz, notează sfatulparintilor.ro.

Predictii 2020. Energia cosmica este intensa.

Anul 2020 este nu doar inceputul unui nou deceniu ci si a unei noi ere astrologice. Asa cum se intampla cu orice proces ce implica o nastere, anul va implica si anumite dureri “de facere” pentru a introduce o noua viata in actiune. Anul 2020 este ca o rascruce intre felul in care a fost si felul in care va fi. Uneori va fi nevoie o confruntare intre vechi si nou pentru ca formele vechi care nu mai sunt necesare sa dispara si tot ce e nou si inovator sa se instaleze confortabil, devenind noua noastra realitate. Se anunta tranzite astrale nu mereu confortabile dar ele contin o forta potenta uriasa. Daca ne asumam activ rolul pe care vrem sa il jucam in modelarea lumii ce va sa vina, testele traite in 2020 vor avea rezultate benefice si vor cultiva in noi o noua putere dar si noi abilitati de folosit in relatiile cu ceilalti.

Distribuie prietenilor

Unii dintre noi au simtit ca ultimul deceniu a fost un ciclu foarte dificil care a insemnat schimbare, vindecare si eliberare. Dar finalul de an 2019 si anul 2020 ne va aduce energii noi care ne vor sustine. Ni se cere sa ne dedicam in continuare propriei evolutii si sa continuam sa eliberam orice lucru care ne poate trage inapoi sau impiedica sa ne construim un viitor nou, durabil.
In procesul de integrare a noilor energii este posibil sa avem parte de diferite experiente provocatoare care au scopul a va ridica nivelul de Constiinta. O cunoastere profunda, care a fost stocata in celulele corpului nostru, va fi activata si ne va influenta semnificativ experientele. In consecinta, vom constata ca ne deschidem catre idei, concepte si informatii noi, care ne vor inspira in a ne alinia viata la modul constient cu misiunea fiecaruia.

Sa invatam sa avem incredere in ghidarea noastra interioara si in indrumarile pe care ea le ofera.
In centrul schimbarilor aduse de anul 2020 stau ciclurile lui Jupiter, Saturn si Pluto. Anul incepe cu celebra uniune dintre Saturn si Pluto in Capricorn si se incheie cu o conjunctie dintre Jupiter si Saturn care este evenimentul astrologic al anului pentru ca va defini o era astrologica a celor doua planete unificate in zodii de aer care va continua pana in 2159. Influenta lui Pluto asupra lui Jupiter si Saturn va crea subiecte ce tin se structuri in societate si va aduce nevoia unor reforme inovative in economie.

Totodata, anul 2020 are eclipsele sale speciale de Soare si de Luna, dar si superLuni pline si o Luna plina albastra in octombrie, toate cu mesajele si influentele sale !

De-a lungul intregului an 2020, intreaba-te ce ai nevoie sa eliberezi din structurile vietii tale ca sa creezi spatiu pentru ce conteaza cu adevarat pentru tine, pentru noul TU, pentru ca se anunta a fi disponibil un potential urias dar necunoscut pe masura ce intram colectiv in era lui Jupiter si Saturn uniti in semne de aer ce vor defini o noua realitate, fie ca vrem fie ca nu.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro