Niciun candidat PSD nu intră în turul doi. Vezi rezultatele sondajului intern

Un sondaj intern al PSD ce a avut ca scop măsurarea posibililor candidați ai partidului în cursa pentru prezidențiale a creat o stare de depresie politică. Niciun politician măsurat în sondaj nu intră în turul doi al alegerilor prezidențiale!- conform EVZ.ro

Pe primul loc este Viorica Dăncilă cu 9 la sută, Eugen Teodorovici vine pe locul doi cu 5 la sută, Șerban Nicolae, Mihai Fifor și Liviu Pleșoianu având în jur de 3 la sută. În total, toți candidații PSD la un loc nu fac cât scorul lui Klaus Iohannis. Gabriela Firea, primarul Capitalei, nu a fost măsurată în acest sondaj din dispoziția expresă a Vioricăi Dăncilă, deși la capitolul încredere aceasta are peste 30 la sută, mult peste încrederea de care se bucură președinta PSD. Diferența între cele două „amazoane” PSD este de peste 10 la sută.

„De când a devenit președintele PSD, Viorica Dăncilă se comportă mai rău decât Dragnea. Nu mai ascultă pe nimeni, crede că numai ea știe ce trebuie făcut, iar cine o contrazice nu mai are viață liniștită cu ea. Sondajul intern nu va fi dat publicității pentru că ne-am face de râs. Cert este că partidul nu are un candidat valabil, poate cu excepția  Gabrielei Firea, dar Dăncilă nu o vrea pentru că îi este frică să nu piardă partidul. Deocamdată nu avem nici o soluție”, ne-a declarat un membru al conducerii PSD care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Distribuie prietenilor

Mai mult pe EVZ.ro