A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Iohannis si-a lansat candidatura de pe scena PNL: Proiectul meu e proiectul unei generaţii

0 56

Presedintele Klaus Iohannis si-a lansat joi candidatura la alegerile prezidentiale ce vor avea loc in noiembrie anul acesta. De pe scena Consiliului National al PNL, dupa un discurs ce a durat mai bine de jumatate de ora, Iohannis le-a cerut romanilor sa ii acorde din nou votul, promitand ca, daca obtine un nou mandat, nu va numi niciun guvern care nu-i impartaseste viziunea unei Romanii „functionale si normale”.

In actualul mandat Iohannis a numit guvernele PSD-ALDE conduse de Sorin Grindeanu, Mihai Tudose si Viorica Dancila, si a aprobat mare parte din numeroasele remanieri ministeriale ce s-au produs in ultimii ani.

Iohannis si-a inceput discursul acuzand ca tragedia de la Caracal care zguduie in aceste zile intreaga tara este rezultatul „politicilor falimentare” ale PSD-ALDE si i-a anuntat pe liberali ca razboiul va fi castigat abia cand Romania va avea un presedinte, un guvern si o majoritate parlamentara care colaboreaza pentru acelasi scop: binele cetatenilor.

Mai mult pe Ziare.com

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More