Consiliul Naţional al PNL votează duminică susţinerea preşedintelui Iohannis pentru un nou mandat şi pe Orban – premier

Liberalii îşi stabilesc, duminică, strategia de deschidere către societate, într-o reuniune a Consiliului Naţional al PNL, la Palatul Parlamentului.
Consiliul Naţional al PNL a decis să voteze astăzi susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis de către PNL pentru un nou mandat la viitoarele alegeri prezidenţiale, precum şi desemnarea lui Ludovic Orban pentru postul de premier dacă liberalii vor câştiga alegerile parlamentare. A fost anunţată şi candidatura lui Viorel Cataramă pentru desemnarea ca premier.
Vicepreşedintele PNL Florin Roman le-a spus, duminică, liberalilor reuniţi în Consiliul Naţional, nu se va mai accepta ca doar unii să tragă, iar restul să trăiască de pe munca lor, ci toţi trebuie să se bată pentru fiecare vot în fiecare colţ al României, scrie News.ro
”E o întâlnire politică, democratică, nemilitarizată, cu un Consiliu Naţional unde liderul partidului, cei care stau pe scenă şi în sală nu au nevoie de protecţie, nu trebuie păziţi de jandarmi, nu trebuie păziţi de poliţişti locali. Suntem la o manifestare democratică fără buloane, fără bastoane şi fără dubele lui Dragnea”, a spus Roman.