• Home
  • Fapt divers
  • Tu ştii care este planeta care-ți guvernează zodia? Află, e important!

Tu ştii care este planeta care-ți guvernează zodia? Află, e important!

eclipsa zodii 1

Fiecare semn zodiacal este guvernat de o planetă care-ţi influenţează personalitatea şi alegerile pe care le faci. Află sub aspiciile cărui astru te afli şi cum îţi influenţează asta viaţa.

Berbec – Marte
Spontaneitatea, dinamismul, rapiditatea, voinţa şi tăria de caracter sunt trăsăturile persoanelor născute sub acest semn zodiacal. Protejaţi de planeta Marte, nativii din zodia Berbec au puterea să schimbe lucrurile în viaţa lor şi s-o ia oricând de la capăt – ba chiar să renască din propria cenuşă, precum pasărea Phoenix. De obicei, berbecii guvernaţi de această planetă nu acceptă să li se impună limite şi nici reguli.

Taur şi Balanţă – Venus
Planeta dragostei, a frumuseţii şi a feminităţii, Venus guvernează nativii din zodiile Taur şi Balanţă. Persoanele aflate sub aspiciile acestei planete sunt mereu în căutarea fericirii şi a armoniei. De asemenea, nativii venusieni au înclinaţii artistice şi sunt foarte sociabili. Sunt prieteni de încredere, pentru perioade lungi, dar şi parteneri dedicaţi în dragoste.

Gemeni şi Fecioară – Mercur
Nativii din Gemeni şi Fecioară au multe lucruri în comun, care vin din faptul că se află sub influenţa majoră a aceleiaşi planete, Mercur. Deşi nu este foarte mare, planeta are o energie puternică şi-i orientează pe nativii celor două zodii spre acţiune. Persoanele protejate de Mercur sunt curioase, de multe ori isteţe, creative şi se inspiră din tot ce-i înconjoară.

Rac – Luna
Această planetă misterioasă şi fermecătoare luminează destinul persoanelor născute în zodia Rac. Este astrul feminităţii, al iubirii şi al fertilităţii. Sub influenţa Lunii, nativii raci sunt hipersensibili, irascibili şi visători. Au o inimă plină de compasiune şi sunt receptivi la suferinţele celor din jur. Uneori, pot părea reci şi indiferenţi, dar, de fapt, este exact opusul.

Leu – Soarele
Ambiţios şi mândru, nativul Leu este guvernat de Soare. Face totul pentru a atrage atenţia: vorbeşte tare, gesticulează mult sau se îmbracă în aşa fel încât să nu treacă neobservat. Chiar dacă îi pasă atât de mult de imaginea sa şi îşi controlează fiecare cuvânt, n-o face pentru că este narcisist. Ci, pentru că, de fapt, este foarte sensibil şi are nevoie să se ştie apreciat.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

Parteneri