A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Petruțza Petruța: În buletinul sufletului vostru, la adresă, mereu o să scrie, ROMÂNIA!

0 96

.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Bună dimineața, maestre! Dumneavoastră luptați pentru ca românii din toată lumea să se întoarcă acasă și cred că toți românii adevărați doresc ca această stare de revenire la normalitate, să se întâmple.
Unul dintre cei care sunt în campanie pentru a câștiga osul cel mare, și-a ales sloganul:”N-am liniște cât timp sunt tăiate pădurile din țara noastră! Tu ai liniște?”.
Țara a fost chelită de păduri an de an în acești 30 de ani minunați în care doar s-a mințit, s-a furat, s-a împrumutat, s-a… Doamne, de ce nu pot să spun și ceva frumos?… Atunci a avut liniște?

Banul, mereu a fost „ochiul dracului” și mulți semeni, în goana lor după averi, au uitat să mai fie oameni, iar cei care nu au uitat, pot să spună ca marele Ion Creangă că „sărac așa ca în anul acesta, ca în anul trecut” și, completez eu, ca în ultimii 30 de ani, nu am fost! Dar, am rămas aici, în casa noastră, în ROMÂNIA!

Țara noastră este minunată, un adevărat colț de rai. De ce ați plecat oameni buni în pribegie? Acolo sunteți majoritatea sclavi. Înaintașii noștri au luptat pentru ca noi să fim stăpâni, măcar stăpâni ai noștri. Întoarceți-vă în țară, dragi români, aici vă este locul! În buletinul sufletului vostru, la adresă, mereu o să scrie, ROMÂNIA!

(Comentariu la însemnarea lui Lucian Avramescu, ”Jumătate dintre morminte sunt cu buruieni”)

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More