A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Lia Olguţa Vasilescu, nemulţumită de reprimirea lui  Gușă în PSD: Îmi e greu să stau în partid cu un om care…

0 116

 

Lia Olguța Vasilescu a afirmat, luni seară, la Antena 3, că e surprinsă de reintrarea lui Cozmin Gușă în PSD și că îi e greu să stea alături cu acesta.„Îmi e greu să stau în partid cu un om care a dat cu sete în partid să ajungă la acel scor la europarlamentare. Și eu am fost suprinsă. Probabil a fost decizia primarului de la sector 1 și a domnului Stănescu”, a spus Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3.

Cozmin Gușă, acționar al postului Realitatea TV, s-a reînscris în partid, potrivit unui anunț făcut pe Facebook de primarul sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache. Gușă a ocupat funcția de secretar general între 2001 și 2003, în timpul guvernării Adrian Năstase.

Mai mult pe http://HotNews.ro

Interesant este nu doar că Guşă s-a întors în partidul în care a mai fost, chiar în funcții înalte,ci și atitudinea jignită a  fidelei PSD, atât de fidelă încât a slujit multă vreme partidul lui Vadin Tudor, PRM, din care a făcut parte. (AMPress)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More