A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Cum să ne îmbrăcăm ca să atragem norocul şi prosperitatea

0 326

Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 ce obiecte ar trebui să avem la noi sau ce haine ne poartă noroc.

„Haina ne schimbă dispoziția. Ne ducem la șifonier și ne punem o serie de întrebări. Îmbrăcându-ne în culori închise, ne schimbă dispoziția, ne face mai triști.

Chiar și hainele negre merită o pată de culoare. Când pui un trandafir frumos roșu sau roz pe o bluză neagră parcă e altceva.
Haina vine cu informație și chiar dacă spălăm hainele și o dăm cuiva, practic dăm din personalitatea și energia noastră”, a mărturisit Lidia Fecioru.

„Degeaba ne îmbrăcăm în auriu dacă suntem sumbri pe interior. Eu m-am îmbrăcat în conformitate cu starea mea de spirit și cu ce trebuie să fac. Când nu ești dispus tinzi la acele culori terne: verde, maro, negru. Negrul te face mai rezervat. Tot ce înseamnă zone de protocol se îmbracă în alb sau negru, că nu sunt culori de fapt.

Există o regulă: ține cont de fiecare zi a săptămânii și în funcție de ziua respectivă trebuie să iei anumite nuanțe de culori. Mai purtați și o bijuterie de aceeași nuanță pentru că vă dă o altă stare de spirit.

Și bărbații pot purta bijuterii, de ce nu? Pentru ziua de luni punem un verde, e simbolistica primăverii, deschidem frumos săptămâna. Verdele e simbolistica banilor. Luni e ziua lunii. Pune o piatră, un cristal alb.

Marți este ziua lui Marte, focosul. Aici avem culoarea roșu. Roșul e o perpetuă energie non-stop. Roșu aduce prospețime, fericire, prosperitate.

Miercuri e ziua lui Mercur, a comunicării. Trebuie să vii cu lucruri bune, să fii cu violet. Violetul aduce fericire, aduce bucurie.

Joi pui un albastru frumos, căci e ziua lui Jupiter. Albastrul aduce noroc în afaceri. Albastrul e combinat cu joi, cu Jupiter. Euroii sunt mai albaștri.

Vineri avem o culoarea a dragostei, zeița Venus, pasiunea. Dacă te îmbraci în galben devii mai simpatic, mai atractiv.

Sâmbătă punem o nuanță din asta indigo. Acum punem indigo-ul și ne dă o stare de liniște și de meditație fantastice.

Duminică avem portocaliul ăsta, e o combinație între roșu și galben. Ne dă energie, afectivitate, e mai bun, așa”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Sursa – kfetele.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More