A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Dispută cinegetică: Porcul mistreț a lovit, fugind, femeia. Alții sunt ”porcii” care atacă femeile

0 254

O femeie de 42 de ani, din localitatea Prundu, judeţul Giurgiu, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost atacată, joi, de un porc mistreţ pe raza localităţii, populaţia din zonă fiind avertizată printr-un mesaj Ro-Alert, scrie Agerpres.

„În această dimineaţă (joi dimineaţa n.r.), un apel la 112 anunţa că o persoană de sex feminin a fost atacată şi lovită de un porc mistreţ pe raza localităţii Prundu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Florin Neguţ.

Potrivit sursei citate, pentru evitarea producerii altor incidente, „pe raza localităţii Prundu a fost instituit un mesaj de avertizare Ro-Alert”.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Din spusele martorilor, atacul a avut loc chiar în localitate, într-o curte părăsită, iar jandarmii s-au mobilizat pentru prinderea porcului mistreţ.

Surse din filiala de vânătoare au declarat pentru AMPress că ”femeia a fost lovită în fuga animalului sălbatic, speriat că a fost surprins în acea curte părăsită și a lovit-o în clipa când a ieșit să-și afle scăpare. Mistrețul nu atacă oamenii, numai scoafele cu purcei, când puii lor sunt în pericol, în preajma celui mai nemilos dișman, omul, pot ataca uneori, iar aici nu e cazul”.

Femeia a fost lovită în stomac cu botul și nu a fost vorba de ”încercarea porcului mistreț de a o mânca. Din păcate, femeile sunt atacate de alți porci, cu două picioare”, mai spun vânătorii, iar aceste ”animale”  scapă mereu ”și de jandarmi și de lege”.

Mădălina Stoica, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult