Horoscop de WEEKEND, cu Luna în Berbec. Atenție!

luna horoscop 1

Iata horoscopul de weekend 6-8 DECEMBRIE 2019 scaldat in lumina Lunii in Berbec, cu o energie de start si nou inceput plin de elan ce ne prinde bine. Luna in Berbec iti da curajul sa iti implinesti scopurile si o constientizare ca nicio provocare nu este prea mare. Ea iti da forta sa treci peste obstacole si viteza sa alergi.

Exista o urgenta cu aceasta Luna in Berbec care te poate impinge la acte impulsive, ca si cum este acum ori niciodata. Berbecul este o energie invincibila care are credinta inocenta ca orice este posibil. Poti lua decizii impulsive, mai ales ca toata lumea se misca rapid. Rezista tentatiei sa faci orice sub presiunea altora, ci doar sub propria ta vointa.
Cand Luna este in Berbec, sunt zile excelente ca sa visam mare si indraznet si sa ne identificam adevaratele pasiuni ale sufletului pentru care vom primi energie de a le da viata.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai fost intr-un tipar de a tine cu dintii de ceva in ultimul timp, insa inainte sa se termine weekendul vei fi cu toate panzele sus din nou tot inainte. Este usor sa faci multe alegeri gresite daca nu esti liber sa faci lucrurile asa cum vrei tu. Trebuie sa ai grija sa nu faci o miscare ghidata gresit in cariera. Cineva iti poate da informatie falsa sau iti poate intretine sperante desarte. Vizualizeaza ce vrei tu sa obtii si vezi ce pasi realisti ai de facut ca sa ajungi acolo, insa nu face inca pasi majori.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Tu ai multe de spus si unele din vorbele tale pot sa nu pice bine altora. In weekendul acesta ti se recomanda totusi sa nu incepi o confruntare cu nimeni. Totusi, te poti astepta ca unii oameni sa nu gestioneze prea bine cand tu iti rostesti adevarul. Fa tot ce poti ca sa fii diplomat, in special cand te simti furios. Iti poti schimba cuvintele folosite dar energia ta activa din spatele lor tot va arata cum te simti cu adevarat. Este mai bine sa scoti in exterior ce ai de spus cat timp esti calm si rational ca sa poti avea conversatii constructive.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Planificarea ta financiara inventiva te poate ajuta sa previi sau sa avertizezi lumea cu privire la o potentiala criza pe planul de acasa. Este posibil sa fie ultima asemenea situatie inainte ca lucrurile sa se aseze pe un trend mai bun la acest capitol, deci mai rezista. Desigur, este un stres sa fii tot timpul cu ochii in patru la bani, dar macar ai invatat sa fii responsabil in situatii de criza decat sa intri in panica. Ai mai invatat si diferite smecherii care sa aduca beneficiu situatiei tale financiare in continuare. Priveste spre viitor. Este timpul sa faci planuri noi.

RAC (22 iunie – 23 iulie)

Unele din ideile tale de la acest moment sunt putin cam controversate. Totusi, ai putea gasi sustinere de la cineva care iti apreciaza disponibilitatea de a scutura lucrurile ca sa aduci un aer nou. Nu este ceva obisnuit zi de zi sa gasesti pe cineva care sa fie pe aceeasi lungime de unde cu tine, deci ar merita sa te implici cu timp si efort ca sa cultivi in acest weekend o conexiune mai puternica. Poate fi si o implicare romantica la un moment dat. Sau poate este doar o cunostinta ce iti apreciaza punctul unic de vedere. Oricare caz ar fi, nu ai de facut prea multa munca de convingere ca sa faca o prima miscare.

LEU (24 iulie – 23 august)

Unele din ideile tale despre casa si viata de familie pot sa nu fie chiar asa de nebunesti cum par puse pe hartie. In acest weekend, s-ar putea sa fie nevoie sa gandesti in afara zonei de confort si cunoscut ca sa vii cu solutii pentru o dilema de zi de zi. Este un timp excelent sa faci schimbari bune acasa sau in rutina zilnica care sa faca ca lucrurile sa curga mai eficient. Asta poate sa insemne sa economisesti energia sau apa sau sa upgradezi computerele sau alte echipamente electronice sau electrocasnice din casa. Vei vedea ca membrii familiei sunt dispusi sa iti sustina planurile chiar daca asta inseamna sa faca fata unui oarecare deranj.

Continuarea Aici

Parteneri