21 de ani de la moartea prințesei Diana. Care a fost cea mai mare dorință a ei, dar nu a reușit să și-o împlinească

Astăzi se împlinesc 21 de ani de la moartea prințesei Diana. Cea mai iubită prințesă britanică a murit într-un accident de masina produs în pasajul de sub podul Alma, din Paris, pe 31 august 1997. Ea se afla în mașină cu prietenul ei, Dodi Al-Fayed, și cu soferul mașinii, care au decedat, de asemenea. Echipajele de salvare au ajuns în doar cateva minute, dar au avut nevoie de aproape o oră și jumatate ca să taie carcasa mașinii ca să o scoată dintre fiarele contorsionate și să o transporte la spital.
Anchetele au stabilit că moartea Printesei Diana si cea a lui Dodi al-Fayed au survenit în urma accidentului, a cărui cauza principala a fost viteza excesivă, ei încercând să scape de mașinile paparazzilor. Însă, de atunci au apărut fel de fel de teorii ale conspirației care susțin că în spatele accidentului s-ar fi aflat chiar fostul ei soț, prințul Charles, sau regina Elisabeta a II-a.
Puțină lume știe că prințesa de Wales își dorea foarte mult să devină balerină. Ea a studiat baletul de la o vârstă fragedă și își dorea să devină dansatoare profesională. Însă, nu a reușit să-și îndeplinească visul pentru că a devenit prea înaltă ca să mai continue.
Anne Allan, profesoara de balet a lui Lady Di a vorbit foarte frumos despre prințesa de Wales, într-un interviu în 2017. „Avea dansul în suflet. Se vedea ce bucurie imensă îi aduce. Iubea libertatea de a se mișca și de a dansa. Era vizibil că o ajuta să-și liniștească viața emoțională”, a spus Anne.
Mai mult, înainte să-l cunoască pe prințul Charles și să devină prințesă, Diana a avut mai multe joburi ciudate. Ea a lucrat ca profesoară și ca dădacă. Era plătită cu 5 dolari pe oră ca să se joace cu copiii, să facă curat și să spele haine. Diana a lucrat, de asemenea, și ca educatoare part-time, la o grădiniță din Londra, din zona Pimlico, iar ea a mărturisit în nenumărate rânduri că este un mare fan al trupei suedeze ABBA.

Sursa – libertateapentrufemei.ro