21 de lucruri de care trebuie obligatoriu să scapi, până în Anul Nou!

 

Au mai rămas câteva zile până sa intrăm în 2017, deci este vremea bilanțurilor, a fixării noilor obiective și a eliminării din viața noastră a acelor elemente care ne împiedică să fim fericite.
Dacă simți deseori o anume tensiune emoțională, dacă ai frici, dacă te apasă povara problemelor nerezolvate, sentimente de vină și regrete legate de trecut, este momentul să te mobilizezi și să-ți amintești că acestea nu sunt decât niște gânduri negative, care te împiedică să duci o existența liniștită și echilibrată.
Iată ce îți propunem noi să faci, pentru a începe cum se cuvine noul an.

*Eliberează-te de gândurile care te împiedică să-ți conștientizezi forța și posibilitățile
*Scapă de sentimentul de vină, care te încurcă să faci ceea ce-ți dorești
*Nu te mai lasa înfricoșată de Necunoscut. Fă un pas mic și vei vedea cum se vor deschide în fața ta noi orizonturi
*Lasă în urma ta regretele. Gândește-te cât de bine te-ai simțit cândva, când ai trăit după principiul „mi se fâlfâie”
*Dezbară-te de neliniștea care a pus stăpânire pe tine. A te neliniști inutil este asemeni cu a alerga după ceva de care nu ai nevoie
*Nu te mai gândi la faptul că ceva nu e în regulă cu tine. Ești exact așa cum trebuie.
*Nu-i mai învinovăți pe cei din jur. Poartă singură răspunderea faptelor tale. Dacă nu-ți place ceva, ai două variante: acceptă sau schimbă.
*Înlătură gândul că visele tale nu contează. Urmează-ți inima.
*Nu mai lua totul asupra ta. Nu-ți consuma pentru asta toată energia, ai grijă în primul rând de tine. Numai tu contezi cu adevărat.
*Nu mai fi obsedată de gândul că toți cei din jur sunte mai fericiți, mai împliniti și mai buni decât tine. De fapt, te afli exact acolo unde trebuie. Destinul tău este foarte potrivit și benefic, vei vedea.
*Nu mai împărți tot ce te înconjoară în bun și rău, în negru și alb. Bucură-te de contraste și de diversitatea lumii.
*Desprinde-te de Trecut. A venit vremea să mergi înainte și să începi o nouă viață.
*Nu te mai gândi că te afli în locul în care nu ar trebui să te afli. De fapt, te afli exact acolo unde trebuie și te îndrepți exact spre locul în care trebuie să ajungi. Nu trebuie decât să stabilești unde vrei, de fapt, să ajungi.
*Lecuiește-te de răutățile îndreptate împotriva foștilor parteneri și a familiei tale.Cu toții merităm fericire și iubire. Dacă o iubire s-a sfârșit, nu înseamnă că ea nu a existat cândva.

Distribuie prietenilor

Continuarea pe femeide10.ro