AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Spune adio diabetului, colesterolului mărit și ulcerului cu acest preparat din frunze de smochin

Frunzele de smochin sunt bogate in fibre alimentare, antioxidanti si calciu. Ele mai contin si potasiu, sodiu, acid folic, zinc, mangan, cupru, magneziu si vitaminele K, C, B si A. Potasiul si fibrele continute de aceste frunze contribuie la reglarea tensiunii arteriale si la prevenirea bolilor cardiovasculare.

Calciul si potasiul din frunzele de smochine ajuta si la reducerea colesterolului rau (LDL), iar remediul prezentat de noi are si proprietati anti-tumorale.

Tratamentul diabetului

Frunzele de smochin au proprietati antidiabetice puternice. Pentru ameliorarea problemelor de diabet, se recomanda sa bei o cana de ceai din frunze de smochin in fiecare dimineata pe stomacul gol.

Coborarea trigliceridelor

Frunzele de smochin coboara in mod drastic nivelurile trigliceridelor din sange si scad riscul de aparitie a bolilor de inima si a obezitatii.

Ameliorarea ulcerului

Pentru calmarea ulcerului, este suficient sa mesteci si sa inghiti cateva lingurite de ceai din frunze de smochin in fiecare zi inainte de micul dejun.

Slabire corporala

Frunzele de smochin abunda in fibre alimentare, care inlatura problemele digestive precum constipatia si indigestiile, ceea ce creste eficienta curelor de slabit. Consumul de ceai din frunze de smochin in fiecare zi stimuleaza metabolismul si accelereaza arderile de grasimi.

O reteta excelenta de ceai din frunze de smochin!

• Fierbe o mana din frunze de smochin timp de 15 minute intr-un ibric.

• Acopera ibricul si mai lasa frunzele la infuzat 5 minute.

• Asteapta sa se raceasca putin, dupa care strecoara si colecteaza lichidul.

• Ceaiul poate fi combinat cu miere si zeama de lamaie dupa gust.

Secretele.com .

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!