A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

În morga Spitalului din Suceava, se aud telefoanele din sacii negri cu morţi

1 3.502

Imagine a groazei. Gianina Ursu, nepoata unui pacient de 68 de ani care a murit luni dimineață în Spitalul Județean din Suceava, a relatat pentru G4Media.ro situația din spitalul transformat într-o sursă de infecție pentru pacienți și medici deopotrivă.

Pacientul fusese internat cu 4 zile în urmă, având simptome de astm. El nu a fost testat pentru coronavirus, potrivit declarațiilor nepoatei sale, iar familia așteaptă acum să afle rezultatul testelor făcute după moartea sa.


APRECIAZA ARTICOLUL !

”Unchiul meu a murit dimineață la ora 5. Nu răspundea la telefon și familia a intrat în panică, nimeni nu știa nimic. Avem în famillie o doctoriță care a dat telefoane în tot spitalul și așa a aflat că e mort. A aflat de la morgă”, relatează Gianina Ursu.

”Cu o zi în urmă, unchiul meu spunea familiei că din sacii negri cu care sunt transportați pacienții morți sună telefoanele. Erau rudele care sunau să afle ce se întâmplă cu ei. Unchiul meu a fost marcat de această imagine. În cele din urmă, și el a murit în spital”, a mai spus Gianina Ursu. Telefonul unchiului a sunat și el, din sacul mortuar, la nesfârțit.

Mai mult pe G4Media.ro

loading...
1 Comentariu
  1. papastratus spune

    cat de tampit poti fi sa scrii un asemena articol.in primul rand se stie ca oricine intra in acest moment in spitale,este dezbracat la pielea goala ,iar bunurile pacientului se pun intr-un sac de gunoi legat la gura.daca acea persoana moare se duce la morga si apoi este predat familiei separat de sacul cu bunuri (poate contine haine,telefon,carte de identitate etc)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult