• Home
  • Fapt divers
  • Șofer arestat, prins băut de două ori în 24 de ore. A doua zi dimineața era beat de la altă beție

Șofer arestat, prins băut de două ori în 24 de ore. A doua zi dimineața era beat de la altă beție

beat la volan 2

Inspectoratul de Poliţie Judeţean  Sibiu a transmis un comunicat în legătură cu arestarea unui șofer din Gura Râului, prins de două ori cu alcoolemie peste limita legală în mai puțin de 24 de ore. Beția de sâmbătă după amiază, care putea trece peste o noapte de odihnă  nu este aceeași cu beția de duminică dimineața.

„La data de 18 mai, în baza probatoriului administrat în două dosarele penale privind săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier, un bărbat din Gura Râului a fost reţinut pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu. În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sălişte cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii a două fapte de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe ( art. 335 alin. (2) cu aplicarea art. 38 alin. (1) din Codul Penal)”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

El a fost prins sâmbătă după-amiază, deci, coducând sub influența alcoolului, iar duminică dimineață a fost depistat din nou la volan, cu altă alcoolemie, ceea ce indica limpede că nu numai că nu s-a odihnit, ci a reluat cheful, cu și mai mare aplomb.

Mădălina Stoica, AMPress

Parteneri