• Home
  • Fapt divers
  • 22.02.2022. Zi palindrom unică în istoria omenirii. Moment de cotitură în destine

22.02.2022. Zi palindrom unică în istoria omenirii. Moment de cotitură în destine

222222 sfatulparintilor.ro Depositphotos 322519094 L 1400x850 1

Ziua de 22.02.2022 este data palindrom, adica o data care, citita si de la stanga la dreapta si de dreapta la stanga, este la fel. Dincolo de spectaculozitatea matematica a acestei date, numerologic vorbind aceasta zi are o semnificatie aparte.

22.22.22 – perioada de energii extreme
Combinația unica 22.22.22 (02/22/2022) deschide, potrivit numerologilor, un portal energetic de proportii enorme.

Anul 2022 ne ofera din start numarul angelic 222. Revolutionarul numar maestru 22 se repeta de cateva ori in aceasta secventa. Cine nu-si aminteste de frenezia anilor 2000, de incertitudinea din 2002, de haosoul din 2020? Toti acesti ani auf ost decisive, intensi, unici. Este 2022 diferit? Nici vorba!

Anul 2022 contine energiile numerelor 2, 4, 5, 20 si 22 si, desigur 222. Fiecare are propria insemnatate si semnificatie, dar si conexiunea dintre ele te ajuta sa intelegi ce urmeaza.
Numarul 2 reprezinta energia pur feminina, sensibila. In fata ei simtim ca ne putem descurca mai usor cu intuitia, empatia, ca acordam mai multa atentie relatiei cu ceilalti. Numarul 2 este despre a intelege dualitatea si despre cum sa cooperezi cu diferentele dintre oameni.

Numarul 4 reprezinta baza, structura si chiar rigiditatea care iti confera disciplina. Numarul 4 este despre pragmatism si munca in scopul obtinerii unor rezultate palpabile.
Numarul 6 reprezinta comunicarea, modul in care relationezi cu prietenii, familia, cei dragi. Nu este vorba doar de comunicarea la nivel verbal, ci si cea nonverbal. Numarul 6 reprezinta responsabilitatea pe care o avem fata de cei din jurul nostru.

Numarul 20 combina energia numarului 2 cu energia numarului 0. Impreuna reprezinta sacrificiul pe care il facem pentru ceilalti, astfel incat toata lumea sa aiba de castigat. Fiecare om are nevoie de acest sacrificiu.

Numarul 22, ca si numarul 11, este considerat numar maestru. El reprezinta idealismul, spiritualitatea. In plus, el simbolizeaza actiunea cu scopul implinirii unui vis.

Numarul 222 are o putere aparte. El reprezinta materializarea visurilor. Ce doresti? Ce vrei sa realizezi? E vremea sa iesi din zona de confort si sa faci ceea ce trebuie.

Numarul de cod 22222 – ziua manifestarii
ziua de 22 februarie 2022 amplifica energia numarului 2, activand codul 22222. Desi nu il poti ignora pe zero (care reprezinta potentialul infinit), forta creatoare a lui 2 este de nestavilit. In aceasta zi foarte puternica din punct de vedere numerologic, poti declansa prin ritualuri specifice, foarta manifestarii. Aliniaza-te cu visurile si dorintele tale, pentru a le putea stimula sa devina realitate. In aceasta zi, orice este posibil!

Iata ce ai de facut:
seteaza-ti intentiile. Ce dorinte vrei sa devina realitate?
asuma-ti reponsabilitatea pentru energia pe care o degaji in lume
fii constient de adevarul ca ceea ce face fiecare dintre noi influenteaza mediul inconjurator
echilibreaza-ti mintea, sufletul si corpul
elibereaza-te de frici si nesiguranta care te tine pe loc si nu te lasa sa creezi
gandeste-te la ce anume ai putea face pentru mai multa profunzime in relatiile tale
simte-te una cu natura
constientizeaza faptul ca esti interconectat cu restul lumii
fii constient de relatia pe care o ai cu ghizii spirituali, cu ingerii pazitori, cu Universul divin
conecteaza-te cu persoanele asemanatoare tie ca mod de gandire pentru a simti ca apartii unei comunitati.

Continuarea pe sfatulparinților.ro

Parteneri