• Home
  • Prima
  • PNL a demarat procedurile de demitere a Renatei Weber care nu este avocat al poporului, ci apărător al pensiilor nesimțite

PNL a demarat procedurile de demitere a Renatei Weber care nu este avocat al poporului, ci apărător al pensiilor nesimțite

PNL a anunțat, prin liderul deputaților liberali, Florin Roman, că a trecut la procedurile de demitere a Renatei Weber. Motivul?  Avocatul Poporului a sesizat CCR privind neconstituționalitatea legii de impozitare cu până la 85% a pensiilor speciale.

„Luni vom demara procedurile de revocare din funcţie a doamnei Renate Weber, care s-a transformat în apărătorul pensiilor nesimţite!

Avocatul Poporului şi-a depăşit atribuţiile constituţionale iniţiind un demers împotriva… poporului român, care doreşte tăierea pensiilor speciale şi respectarea principiului contributivităţii.

A invoca neconstituţionalitatea legii pe motiv de discriminare înseamnă cinism, în condiţiile în care 5 milioane de români primesc pensie după contribuţie.

Renate Weber este apărătorul pensiilor speciale nesimţite, cum este cazul fostului comandant al Penitenciarului Colibaşi, care încasează o pensie specială de 75.000 lei. Probabil omul mănâncă cu 10 guri…”, a scris Roman pe Facebook.

C. Zamfir, AMPress

Parteneri