Divorţ în lumea artistică

Artista Anca Ţurcaşiu anunţă pe Facebook, fără a da alte detalii, că a divorţat de medicul Cristian Georgescu, în brațele căruia ”am crezut că voi îmbătrâni!”, scrie ea. Căsătoria lor a durat 20 de ani.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni!

Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit!

Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, este mesajul postat de Anca Ţurcaşiu.
Pare a fi vorba de o trădare comisă de medic. Actriţa a avut înaintea acestei căsătorii o iubire furtunoasă cu cantautorul Gheorghe Gheorghiu dar, ca în mai toate relaţiile amoroase ale acestuia, căsătoria nu a venit.
Mădălina Stoica, AMPress

Parteneri