• Home
  • De la prieteni
  • Zamfira Pora: Perspectivele nu par incurajatoare iar bombardamentul cu informatii pline de negativitate, ne slabesc psihic si fizic

Zamfira Pora: Perspectivele nu par incurajatoare iar bombardamentul cu informatii pline de negativitate, ne slabesc psihic si fizic

zamfira pora 1

Zi cu bune ! Se simt in postarea dumneavoastra vibratiile toamnei aducatoare de astenii si anxietati, potentate de diminuarea luminozitatii astrului solar dar mai ales de rezonanta la ceea ce e mai putin bine in jurul nostru, aspecte care ne sporesc ingrijorarea, pentru ai nostri, pentru noi, pentru lumea din jurul nostru din proximitate sau din lumea larga.

Pe deplin justificate toate si cu maiestrie franca spuse. „Dumnezeu ne pedepsește pentru fărădelegea de a alege să fim imbecili?” Sincer nu cred asta, e langa noi si asteapta sa intelegem ca gresim, sa ne intelegem lectiile date si sa depasim incercarile la care suntem supusi printr-o atitudine benefica noua si lumii.

Perspectivele nu par incurajatoare iar bombardamentul cu informatii pline de negativitate, ne slabesc psihic si fizic, devenind mai vulnerabili decat in mod firesc! Cu comorbidati sau nu suntem indivizi cu dreptul de a alege ce facem cu vietile noastre. Nu putem fi constransi decat, daca acceptam, sa traim intr-un perpetuum mobile a carui tinta este sa ne imputineze, prin coparticipare… si nu doar. Multe si complicate sunt caile vietii dar am ca un optimism ce sunt, speranta ca nu vom sfarsi ca cei din Sodoma si Gomora.Parca lumea se naruie pentru a se naste din nou. Sa ne pastram zambetul si bucuria de a fi, fiindca deasupra noastra caile, cred eu, sunt randuite.

Parteneri