3 calități neștiute ale persoanelor născute în august

 

Guvernați de Soare și de elementul Foc, nativii lunii august au câteva trăsături deosebite cu care se pot mândri și pe care cu greu le găsești la alte persoane.
Persoanele născute în august nu își pot ascunde niciodată emoțiile
Nativii lunii august sunt foarte sinceri și foarte deschiși. De aceea, le este greu să își ascundă emoțiile puternice precum ura, disprețul sau bucuria intensă. Când sunt cu adevărat fericiți se vede imediat pe chipul lor și devin foarte generoși. Dar, când sunt triști sau furioși, nu este bine să le stai în cale, pentru că au tot felul de reacții imprevizibile.
Au o personalitate magnetică
Nativii lunii august sunt deosebit de atrăgători, nu doar fizic, ci prin frumusețea și atracția pe care o emană din interior. Personalitatea lor are un magnetism pe care nimeni nu îl poate egala. Fie îi adori, pentru că sunt veseli, deschiși și iubitori, fie îi detești, pentru că sunt prea mândri, dar niciodată nu vei trece indiferent pe lângă o persoană născută în luna august, dacă ai ajuns să o cunoști.
Sunt optimiști incurabili
Foarte rar se întâmplă să fie melancolici sau triști, deprimați sau dezamăgiți de ceva. Doar dacă au probleme foarte grave, dar chiar și atunci au sufletul plin de speranță. Persoanele născute în august îți dau impresia că sunt fericite tot timpul. Nu le place să critice, să se certe, să intre în conflicte inutile și să se lase influențate de eșecuri. Pentru ei, ziua de mâine este plină de posibilități și visurile se pot împlini oricând.

Sursa – libertateapentrufemei.ro