5 zodii care vor avea ghinion de Paşte

 

Paştele e motiv de sărbătoare pentru toată lumea, însă unii nativi nu vor fi în starea lor cea mai bună şi ar putea întâmpina greutăţi dacă nu sunt atenţi la câteva detalii.
Berbec
Dacă nu ai grijă cu mâncarea şi băutura şi faci excese, s-ar putea să te trezeşti la spital chiar în prima zi de Paşte, cu o indigestie sau alte probleme de sănătate mai grave. Încearcă să nu te repezeşti asupra tuturor farfuriilor, mai ales dacă eşti femeie. Kilogramele în plus îţi vor da bătăi de cap. Moderaţia e cheia în orice, mai ales acum, când nu stai prea bine cu sănătatea.

Gemeni
Nu încerca să faci afaceri de Paşte. Lasă tot ce ai la serviciu şi ocupă-te de familie, de ce ţine de casă, de cumpărături. Dacă în loc să fii alături de cei dragi, preferi să îţi petreci timpul la birou, s-ar putea să ai ghinion în afaceri şi ghinion la bani.

Distribuie prietenilor

Balanţă
Ţi-ai propus să te îndrăgosteşti de Paşte? Ei bine, să ştii că nu prea vei avea mult noroc în materie de cuceriri. Poate abia pe la începutul verii s-ar putea să cunoşti pe cineva. Până atunci, ar fi indicat să petreci mai mult timp alături de familie şi prieteni şi să nu îţi mai pui sufletul pe tavă oricărui străin.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro