5 zodii influențate de super-luna din 14 noiembrie

 

Pe 14 noiembrie are loc super-luna, un fenomen astronomic în care astrul nopții se vede cu 12% mai mare decât în mod normal. Află care sunt zodiile influențate de super-lună în această perioadă!
Berbec
Sub puterea lunii vei avea mai multă energie și astfel vei reuși să termini la timp un proiect pe care l-ai tot amânat. Nu doar că vei sta mai liniștită, dar și superiorii tăi vor fi mulțumiți de efortul pe care l-ai depus. În plus, vei avea timp să reflectezi la multe lucruri care te-au afectat în ultima vreme, în special la problemele cu partenerul de viață.
Gemeni
În această perioadă vei avea ocazia să înveți o grămadă de lucruri noi, așadar nu refuza invitația de a participa la un curs sau la un seminar. Pe lângă faptul că vei avea o viață socială mai activă, îți vei îmbunătăți și stima de sine. Este un bun moment să-ți faci planuri de viitor și chiar să-ți stabilești țeluri pe care vrei să le atingi în carieră.
Leu
Latura ta pasională va fi intensificată sub influența lunii, așadar flirturile și întâlnirile chiar și cu mai mulți parteneri în aceeași zi vor deveni un fapt obișnuit. La locul de muncă te vei implica în proiecte noi, din proprie inițiativă, care-ți vor asigura o sursă de venit pentru următoarele luni.

Scorpion
A venit clipa în care trebuie să-ți evaluezi prioritățile. Ești mulțumită de cum merg lucrurile la locul de muncă sau crezi că a venit momentul să cauți ceva nou, care să-ți ofere șansa unei promovări? Însă chiar această decizie îți poate aduce tensiuni cu partenerul de viață, deoarece el nu te va susține, considerând că te grăbești.

Distribuie prietenilor

Continuarea pe clickpentrufemei.ro